Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri

0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozleri
Gulben Ergen Yarı cıplak 2019
Gulben Ergen Yarı cıplak sozleri

Aradan gecen yıllara sor
İki aşık aşkı unutur mu
Aşkın huzur meleğisin sen
Ruzgar seni hic uyutur mu

Sıradan bir ayrılığı sectim
Gereken de oydu gozum ıslak
Ben kalpten ayrılanı gectim
Kalbim elinde yarı cıplak

Bir ben mi yaşlandım yoksa anılar mı
Gonlum kıpır kıpır mı yoksa sıradan mı
Bir ben mi ofkelendim aşkın acısından
Kalbim utandı ilk kez kendi yarısından

Aşk tanrısı haberi yok goz pınarı ıslak
Sensiz hic değeri yok kaldı yarı cıplak

Ahh zalim hayat, vicdansız hayat
Kıs kıvrağa saplandım ortasından
Hislendim kimsem yok sana geldim
Baktım hic kimsem yok sana geldim

Aradan gecen yıllara sor
İki aşık aşkı unutur mu
Aşkın huzur meleğisin sen
Ruzgar seni hic uyutur mu

Sıradan bir ayrılığı sectim
Gereken de oydu gozum ıslak
Ben kalpten ayrılanı gectim
Kalbim elinde yarı cıplak

Similar threads

GUlben Ergen Yarı Cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozu Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum ıslak Ben kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yarı cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak soz Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozleri Kalbim elinde yarı cıplak şarkı sozu Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Gulben Ergen Yarı Cıplak Şarkı sozleri Yarı Cıplak şarkısı sozleri Gulben Ergen Gulben Ergen Yarı Cıplak Şarkı sozu 2019 Aradan gecen yıllara sor iki aşık aşkı unutur mu Aşkın huzur meleğisin sen ruzgar seni hic uyutur mu Sıradan bir ayrılığı sectim gereken de oydu gozum ıslak Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gulben Ergen Yarı cıplak Gulben Ergen yarı cıplak şarkısı sozu Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum ıslak Ben kalpten ayrılanı gectim Kalbim elinde yarı cıplak! Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Mustafa Sandal Gulben Ergen Şıkır Şıkır sozleri Gulben Ergen ve Mustafa Sandal dueti Şıkır Şıkır Gulben Ergen 2019 Şıkır şıkır sozu Nerdeyiz Şimdi Bak ! Ne kadar uzak ? Tahmin bile etme bırak ! Sadece cevirme gozlerini ! Bir tebessum bile yetecek inan Kalplerimiz surukleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt