Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen Tesaduf şarkı sozu

Gulben Ergen Tesaduf şarkı sozu
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gulben Ergen Tesaduf sozleri
Gulben Ergen 2019 Tesaduf şarkısı sozu

ne yapabilirim bende insanım
gozlerim aşktan kapalı
uyumuyorum acılar cekiyorum
o hatayı yaptım yapalı
yazık bunca yıla yazık hayallerime
istemem sende kalsın
bana birşey odeme

hayat birgun guler yuzume
gideni aratmaz belki gelen
sen kendi adına dilek tut
beklerim benim yok acelem

ne yapabilirim bende insanım
gozlerim aşktan kapalı
uyumuyorum acılar cekiyorum
o hatayı yaptım yapalı
yazık bunca yıla yazık hayallerime
istemem sende kalsın
bana birşey odeme

Similar threads

Gulben Ergen Yok Acelem şarkı sozu Gulben Ergen Yok Acelem şarkısının sozleri Yok Acelem sozleri Gulben Ergen Ne yapabilirim ben de insanım Gozlerim aşktan kapalı Uyumuyor acılar cekiyorum O hatayı yaptın yapalı Yazık bunca yıla yazık hayallerime İstemem sende kalsın bana bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gulben ergen yok acelem 2019 Gulben ergen yok acelem sozleri Gulben ergen yok acelem şarkısı Gulben ergen yok acelem şarkı sozleri Ne yapabilirim ben de insanım Gozlerim aşktan kapalı Uyumuyor acılar cekiyorum O hatayı yaptın yapalı Yazık bunca yıla, yazık hayallerime İstemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
gulben ergen tesaduf gulben ergen tesaduf şarkı sozu sen yalnız ben yalnız şarkı sozu tesaduf şarkı sozu imagesgulbenergentesadufsarkisozu5ada6fd387847 Her merhaba yerini mutlaka Elvedaya bırakıyor Tabi bu konuları sıkca yaşayınca Kalp acıya alışıyor Aslında gozlerime bakabilsen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
GUlben Ergen Yarı Cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozu Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum ıslak Ben kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,505Konular
982,680Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt