Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta v sorunu yardım lütfen

gta v sorunu yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba ben 2 gün önce orjinal gta v aldım media markt tan yüklemeyi sorunsuz yaptım oyunun exe dosyasını açtıktan sonra oyunun resmi geliyor 10 saniye sonra gidiyor ve hiçbir tepki vermiyor birde oyunu açarken com surragate diyor çözümünü bilen varsa lütfen yazsın

Similar threads

İnternette gta v nin yüklenmesini tam 4 gün bekledim ve şimdi yüklendi kurdum oyunun açılması için herşeyi yaptım *****, update felan ama oyun açılıyor resimler çıkıyor 510 saniye direkmen kapanıyor hiç hata vb bişe vermeden lütfen cevabını bilen varsa yazsın nolur
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhaba arkadaşlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim konuya gelecek olursak gta v story modda hile denemesi yapıyordum(meraktan) 12 kere gta v onlinede hileden ban yemiştim bu bana iyi bir ders oldu daha da hile yapmadımNeyse story modda denedim hileyi onlineye gircektim hilenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Arkadaşlar , daha düne kadar hiçbir sorunum olmayan gta samp ve gta sa da, oyuna giriyorum , Stuşuna basınca ileri Wtuşuna basınca geri gidiyor yani tüm ayarlar karışmış durumda Aya basınca sağa Dye basınca sola gidiyor , sabahtan beri uğraşıyorum hiçbirşey bulamadım, gta yı silip tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt