Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup 84 - Azap

Grup 84 - Azap
0
192

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hadi kurtar beni bu azaptan
GeL kurtar beni
Yine eskisi gibi,Bi baba sevgisi gibi
Ağır ve yavaş

Hayat okadar acımasız ki sevgilim
Verdiği herseyi geri alırda sonu gelmez
O gun gelir yuzleşirsin gecmişinle
Sokaklar dile gelir soylemezler umut nerde?
Hadi kurtar beni bu hayattan
Gel kurtar beni bu azaptan
Hadi kurtar beni yine eskisi gibi bi baba sefkati gibi
Ağır ve yavaş

Gel kurtar beni bu azaptan

Similar threads

Azap | Grup 84 Hayat o kadar acımasız ki sevgilim Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez O gun gelir yuzleşirsin gecmişinle Sokaklar dile gelir soylemezler yanlış nerde Hadi kurtar beni bu hayattan Gel kurtar beni bu azaptan Hadi kurtar beni yine eskisi gibi Bir baba sevgisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
Grup 84 Azap şarkısı nota,akor,tab Azap şarkısı gitar notası Grup 84 Azap şarkısı gitar notası, imagesgrup84azapnotasiakoru5adaaa196b7dc Cm Bb Hayat o kadar acımasız ki sevgilim Bb G# Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez Cm Bb O gun gelir yuzleşirsingecmişinle Bb G# Sokaklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
OLMUYOR Baktığım her yerde seni gormekten, cok sıkıldım Biraz bunaldım elimde belkide alıştım Eskisi gibi olamam artık, inan cok değiştim Biraz kırıldım, biraz gucendim, inan vazgecmedim Bırak dedim, alev alsın herşey, kacamazsın Uyandığımda seni kim sondurur bilemem ama, yine zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Grup 84 Azap AKOR (versiyon 3) cefa akor azap tab grup 84 tab grup 84 akor Gm Fm Cm aaaaaa aaaaaaa aaaaaa Cm Gm Hayat o kadar acımasızki sevgilim Bb Fm Verdigi herşeyi geri alırda sonu gelmez Cm Gm O gün kazanç yüzleşirsin geçmişinle Bb Fm Sokaklar dile gelir söylemezler yanlış nerde Gm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Grup 84 Azap AKOR (versiyon 2) Gm G# Cm aaaaaa aaaaaaa aaaaaa Cm Gm Yaşam o kadar acımasızki sevgilim A# Cm Verdigi herşeyi geri alırda sonu gelmez Cm Gm O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle A# Cm Sokaklar dile kazanç söylemezler yanlış nerde Gm G# Cm Hadi kurtar beni bu hayattan Gm G# Cm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt