Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gripsavar Terbiyeli Tavuk Haşlama

Gripsavar Terbiyeli Tavuk Haşlama
0
106

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Gripsavar Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet tavuk baget
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 7/8 afet arpacık soğan(ya da bir baş kuru soğan)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağı
  • Maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Zerdeçal
  • 7 bardak su
Terbiyesi için;
  • 1 kaşık un
  • Yarım limon suyu

Gripsavar Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bagetlerin derilerini çıkarın ve üzeri geçene kadar su ekleyin, iki defne yaprağıyla birlikte yeterlice pişirin.
  2. Arpacık soğanları kolay soymak için suda beş dakika bekletin ve soyun.
  3. Tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyin soğanları alın ve hafif kavurun.
  4. Üzerine patatesler ve havuçlar ek edin, tekrar kavrulmaya devam edin.
  5. 3 dakika sonra suyu da ekleyin, tuz, pul biber ve karabiberi de ek edildikten sonra kaynamaya bırakın. Ezilmesinler dikkat edin.
  6. Üzerine haşlanmış tavuklar eklenir. Un, limon ve su ile terbiye hazırlayın ,yemeğin sıcak suyundan alıştıra alıştıra alın ve karıştırın yavaş yavaş tencereye ekleyin.
  7. Havuçları pişene kadar yemeğiniz ocakta kalır havuçlar piştikten sonra ocaktan alın, servis tabağına konulduktan sonra üzerine ince ince kıydığımız maydanozdan ek edin. Afiyetler.
Gripsavar Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Terbiyeli Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 5 tane tavuk baget4 tane patates3 tane havuç3 diş sarımsak1 adet soğanYarım çay bardağı zeytinyağıMaydanoz veya dereotu1 tatlı kaşığı tuzİsteğe bağlı karabiberÜzerini geçecek kadar su Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı un1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo but3 adet orta uzunluk patates3 adet havuç orta boy7-8 adet arpacık soğanDereotuMaydanoz1 çay kaşığı Zerdeçal1 yemek kaşığı tereyağBiraz sıvı yağSıcak suTuzKarabiber Terbiyesi için 1 yemek kaşığı yoğurt1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 1 paket kemiksiz derisiz tavuk but (Yaklaşık 600 gram)1 kase arpacık soğan (Yoksa iki tane küçük soğan)4-5 diş sarımsak2 tane patates2 tane havuç4-5 yemek kaşığı zeytinyağı1 dolu yemek kaşığı tereyağı1,5 tatlı kaşığı tuzYarım çay kaşığı karabiber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Terbiyeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 4-5 adet but küçük küçük parçalanmış1 litre su5-6 adet patates3-4 adet havuç3 dış sarımsak2 adet kuru soğan1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı zerdeçal1 yemek kaşığı tereyağıTuz1 – 2 kısım maydanoz Terbiyesi için; 3 yemek kaşığı yoğurtYarım limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 8adet kuzu gerdan10-15 adet arpacık soğan4-5 adet patates2 adet soğan Terbiye için; 1 adet limon1 yumurta sarısı1 kaşık un Terbiyeli Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuzu gerdanları uygunca yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt