Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Goksel Gidemiyorum şarkısı sozu

Goksel Gidemiyorum şarkısı sozu
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Goksel Gidemiyorum şarkı sozu
Goksel Gidemiyorum şarkısı sozleri

Goksel Gidemiyorum sozleri:

Gemilerini kaldırmış gidiyor hayat
Ve ben sahildeyim
Kacırmış olma telaşı icindeyim
Cağırıyor uzaklar ısrarla
Neden seninleyim
Bağlanmış olma korkusu icindeyim

Gidemiyorum, kalamıyorum
Baş edemiyorum
Teslim olamıyorum

Yuzun gokyuzunden, bakamıyorum
Havada nefesin var, boğuluyorum
Ben sana bağlarımı cozemiyorum
Başka bir dunya yok, gidemiyorum

Varlığın yanına hapsediyor beni sana
Olduğun yere
Ben sende kaybolmuşum hissindeyim
Yuzduğumuz deniz ne guzeldi bir zamanlar
Gel gor ki şimdi yoruyor dalgalar

Gidemiyorum, kalamıyorum
Baş edemiyorum
Teslim olamıyorum

Yuzun gokyuzunden, bakamıyorum
Havada nefesin var, boğuluyorum
Ben sana bağlarımı cozemiyorum
Başka bir dunya yok, gidemiyorum

Similar threads

Goksel Aşkın Yalanmış şarkısı sozu Goksel Aşkın Yalanmış sozleri Goksel Aşkın Yalanmış şarkısının sozleri Bazıları acı sever Bazıları bela ceker Bıcağın kestiği yeri Yara izlerini sever Bazıları sonları sevmez Bazıları bağlanmak ister Eski bir kasete kopmuş bandı Yapıştırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkı sozu Yanımda Kal şarkısı sozleri Rafet el roman Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkı sozleri Bu yurek sana tutsak Biliyorum sucluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda ellerin, nefesin Bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım, gitme Yokluğunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Meyra Aşklayalım şarkı sozu, Meyra Aşklayalım şarkı sozleri, Aşklayalım şarkısı sozleri Meyra, 2019 Meyra Aşklayalım şarkısı Tam aklımdan geciyordun ki o anda telefonum caldı Kalp kalbe karşıymış meğer elim ayağıma dolandı Aşkın mudanası yok dunya onun sanıyor Ummadığın bir anda gelip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Mor ve Otesi Sev Beni şarkı sozleri, Mor ve Otesi Sev Beni şarkı sozu, 2019 sev bei şarkısı sozleri mor ve otesi tanıdık bir his havada pembe bir sis sacının kokusu titretiyor ruhumu dilimin ucunda kucuk bir dokunuş tum vucuduma bir hayat vuruşu guzel bir hayat duşler gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
858,505Konular
982,653Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt