Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkısı sozu

Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkısı sozu
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkı sozu
Yanımda Kal şarkısı sozleri Rafet el roman
Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkı sozleri

Bu yurek sana tutsak
Biliyorum sucluyum
Hakkım değil sevmek

Sanki yanı başımda ellerin, nefesin
Bana uzak kalbin
Sessizliğine yanarım, gitme
Yokluğunda yureğim, delice haykırır
Senin adını

Hep yanımda kal
Gecemde ol diye
Ben yalvardım hep Tanrı'ya
Sendiye
Ah benimle kal
Yanımda ol, diye
Ben yalvardım hep Tanrı'ya
Sendiye

Similar threads

Rafet El Roman Yanımda Kal şarkısının sozleri Yanımda Kal Rafet El Roman 2019 Rafet El Roman Yanımda Kal sozleri Bu yurek sana tutsak Biliyorum sucluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanıbaşımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yureğim delice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Duygusal Şarkı Sozleri Aşk Duygusal Şarkı Sozleri Turkce Mustafa Ceceli Sevgilim Sevgilim saclarını tarayıp gerdanını okşayıp Ninniler soyleyip dizlerimde uyutsam seni Sevgilim kadere aldanmayıp Kağıt olup kalem olup Mutlulukla bir son bulup En sonuma yazsam seni Hic bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Rafet El Roman 2011 Sevgiye Süre Ver Albümündeki Şarkıların Sözleri Rafet El Roman, 2011, Sevgiye Zaman Ver, Albümündeki Şarkıların Sözleri, şarkı sözleri aradığınız herşey burada meleklerim 1549255294 1549255294...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Rafet El Roman Yanımda kal şarkısına klip çekti hayranları buraya! rafet el roman yanımda kal şarkısı yeni klibi haberleri burada arkadaşlar Rafet El Roman Sevgiye Süre Ver albümünde ancak yer alan şarkılardan Yanımda Kal şarkısına Şile'de klip çekti Klipte kadın oyuncu olarak Aşkı Memnu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Rafet el roman direniyorum şarkısı,direniyorum şarkısı,direniyorum şarkı sozu,rafet el roman direniyorum,rafet el roman 2019 Yeni bir rafet şarkısı Sessiz bir mecra şimdi hayat Sen giderken soğuktan soğuk Dondu yureğim durdu yaşam Savaş sonrası gibi her yeri Huzun yaslı ve revan Buyur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt