Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gemi Makinaları Muhendisliği Bolumu Hakkında Bilgiler

Gemi Makinaları Muhendisliği Bolumu Hakkında Bilgiler
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gemi Makinaları Muhendisliği Bolumu,
Gemi Makinaları Muhendisliği Bolumu Hakkında

Gemi makinelerinin projelendirilmesi, geliştirilmesi ve ekonomik şekilde uretiminin yapılması konularında eğitim ve araştırma yapılır Ulaştırma Bakanlığında, resmi ve ozel tersanelerde, deniz taşımacılığı yapan kuruluşlarda ve gemi makinaları ureten fabrikalarda calışılabilir

Gemi Makinaları Muhendisliği Programının Amacı : Gemi makineleri muhendisliği programı her turlu deniz taşıtlarının ve gemi makinelerinin projelendirilmesi, geliştirilmesi ve uretimin ekonomik şekilde yapılması konularında eğitim ve araştırma yapar

Gemi Makinaları Muhendisliği Programında Okutulan Belli Başlı Dersler : Gemi makineleri muhendisliği programında oğretim suresi 4 yıldır Oğretimin ilk iki yılında temel fen dersleri yanında temel muhendislik bilimlerine ait dersler okutulmaktadır Son iki yılda ise muhendislik bilim dersleri ile mesleki dersler teorik ve uygulamalı olarak okutulur Oğrenciler eğitim suresince staj yapmak zorundadırlar

Similar threads

balıkcılık teknolojisi muhendisliği dersleri nelerdir, Balıkcılık teknolojisi muhendisliği dersleri Balıkcılık teknolojisi muhendisliği on eğitimde başarılı olunması gereken desrler; Fen Dersleri ( Fizik, Kimya, Biyoloji), Matematik, Balıkcılık teknolojisi muhendisliği eğitim suresi 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
balıkcılık teknolojisi muhendisliği taban puanları Balıkcılık Teknolojisi Muhendisliği Bolumu OSYS tercihlerine gore MF4 puan turu ile oğrenci almaktadır BALIKCILIK TEKNOLOJİSİ MUHENDİSİ TANIM Deniz ve ic suların biyolojik ve ekolojik ozellikleri, su canlılarının yetiştirilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Mimarlık Bolumu Olan Universiteler Mimarlar inşa edilecek her tipte binanın isteğe ve imkanlara gore plan ve projelerinin hazırlanması, yapımının denetlenmesi konularında eğitim ve araştırma yapılır Programın Amacı Mimarlık bolumu, her ceşit binanın isteğe ve olanaklara gore plan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Ağac işleri endustri muhendisliği, ağac işleri endustri muhendisliği taban puanları, ağac işleri endustri muhendisliği puanları AĞAC İŞLERİ ENDUSTRİ MUHENDİSİ MESLEK BİLGİLERİ Ahşap ya da ahşap kokenli malzemelerin, istenilen kalite standardında, belirlenen surede, en duşuk maliyetle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Ağac İşleri Teknikeri Meslek tanıtımı, Ağac İşleri Teknikeri , Ağac İşleri Teknikeri Mesleği hakkında Oman urunleri endustrisinin ceşitli dallarında orman, orman endustrisi ve ağac işleri muhendisleri ile usta ve işciler arasında gorev yapan kişidir Ağac İşleri Teknikeri nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt