Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gelin ve Damat yemini

Gelin ve Damat yemini
0
303

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gelin Yemini:

İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugunde; kredi kartlarını cokertip seni uzmeyeceğime, sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, surekli şikayet etmeyeceğime, her gun sana mukellef sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya calışacağıma, hayatım boyunca seni seveceğime soz veriyorum

imagesgelinvedamatyemini5ad77e209b4c2

Damat Yemini:

İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugunde; futbol maclarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayın validemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, ozel gun ve haftalarımızı asla unutmayacağıma, arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma, seni daima koruyup kollayacağıma soz veriyorum

Similar threads

Gelin Yemini: İki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bugünde; kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, çoğu kez gözyaşları içinde annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, kesintisiz şikayet etmeyeceğime, her gün sana mükellef sofralar hazırlayacağıma, seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
yeni tür evlilik yemini damat yemini iki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak değin izlemeyeceğime, televizyon kumandasını nadiren sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayınvalidemin ev ziyaretlerinden rahatsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
böyle izaç yemini duydunuz mu? Böyle izaç yemini görülmedi Minik çekmece belediyesince düzenlenen toplu düğün şöleni öncesi seminer bahşedilen 50 çifte GelinGüvey yemini ettirildi İŞTE O ANT GELİN YEMİNİ : İki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bu günde ; Kredi kartlarını çökertip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Izaç Yemini De Değişti Küçükçekmece'de, nikahsız yaşayan veya dünya evine yeni girecek 500 çift, ilginç 'gelin ve damat andı' içerek hayatlarını birleştirdi Küçükçekmece Belediyesince düzenlenen toplu düğün şöleni, Halkalı Ziraat Mektebi bahçesinde gerçekleştirildi Düğün öncesi gelinlere ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt