Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gecen sene reddetti, Bu yıl bitmiş konuşuyoruz

Hoş geldin! akan02 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gecen sene reddetti, Bu yıl bitmiş konuşuyoruz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar fazla uzun anlatamıycam özet gecicem artık tanıdınız beni

Aralıksız bu kız yüzünden konu acıyorum

Aynı okuldayız Ortak arkadaşlarımzın hepsi kız Ben erkeğim tabiki
Diğerleriyle cok samiyim Bu diğer sınıfta olduğu icin dostça değiliz Gecen sene P adlı arkadaşım sen Y ile sevgili olsana dedi Ben de bana uyar dedim O da konuşmuş falan zart zurt, düşünücemdemiş Hatta konu acmıştım burda 1 gün cikolata götürmüştüm değişik gün nutella falan Fazla yüz vermiyordu ve beni kibarca reddetti
Anekdot düşeyim, gecen sene cok zayıftım saclarım bakımsızdı parfüm dökmezdim kıyafetlerim uyumsuzdu okulda falan

Beni reddetmesinin sebebi ise ; bu kız yalnızca 1 kişiyle cıkmış şu başlıca kadar Onu da cok seviyormuş Tam beni düşündüğü sırada yeniden onunla barışmışlar
Eski cıktığı cocuk benden yakışıklı değil Sac baş öndeyim lakin kişilik olarak sağlam bir cocuk az bir şey muhabbetim olmuştu Herneyse beni reddeden kız, bu yıl anlamsızca merhaba demeye, selam vermeye, başladı Arkadaşlarla konuşurken disipline gittimdemiştim Hadi ya noldu deyip lafa atlamıştı hatta
5 ay önce de faceden eklemiş beni Ben kabul eder etmez bir hitabe metni paylaştı bundan böyle ondan zerre aklımda bir şey yok adamakıllı sildim hayatımdan, gibi şeyler yazıyordu tavır paylaşmış Ast daha sonra sildi
Yüklediğim fotoğrafları falan beğenmeye başladı ve gecen gün okeye cağırdı

Okeyden daha sonra banal bir muhabbet ettik Babamın mesleğini falan sordu banal konuştuk En son, sen bana gecen sene nutella aldığından beri vazgecemiyorum dedi ve ekledi cok mutlu olmuştum fakat

Sonra muhabbet uzamadı ben de kapattım

Sizin görüşleriniz nedir arkadalşar ? Sizce ne yapmalıyım ?

858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt