Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geceleyin Kırda adlı şiir hangi şairimize aittir

0
264

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Geceleyin Kırda şiiri Ahmet Telli tarafından yazılmıştır

Geceleyin Kırda

Kuytu bir koşesindeyim
ve yorgun bedenimin altında
cıtırdıyor kuru yapraklar
Ustte kristal bir gok
ve yıldızlar
ozancasına

Yalnızım
sıkıntının yalnızlığı değil bu
Duşlerle el ele
yaşamayı dillendiren
ve yudum yudum ozumleten
bir sevgi yalnızlığı

Dinlendiriyor yureğimi
kafamı
bedenimi
serin okşayışlarıyla doğa
Dinliyorum en guzel turkusunu
kurdun kuşun

Ucmak icin
kanat aramıyorum

Similar threads

Geceleyin Kırda adlı şiir hangi şairimize aittir Geceleyin Kırda şiiri Ahmet Telli tarafından yazılmıştır Geceleyin Kırda Bakımlı bir köşesindeyim ve bitkin bedenimin aşağı çıtırdıyor kuru yapraklar Üstte kristal bir gök ve yıldızlar ozancasına Yalnızım sıkıntının yalnızlığı yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Geldim İşte şiiri Ahmet Telli 'ye aittir Geldim İşte Sulfur inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna Tenhaydı duşlerim, geceydi, cıkıp geldim işte Su ve ateş bir de gulunc yalnızlığım var sana Getirebildiğim, kokularını yitirmişti cunku guller Suyu dinle ateşi yak ozledim demek bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
Geldim İşte şiiri Ahmet Telli 'ye aittir Geldim İşte Sülfür inceldi ve en bitap yerinden kırıldı ayna Tenhaydı düşlerim, geceydi, çıkıp geldim işte Su ve ateş diğer taraftan komik yalnızlığım var sana Getirebildiğim, kokularını yitirmişti çünkü güller Suyu dinle ateşi yak özledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt