Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Flut Notaları Bir Şarkısın Sen

Flut Notaları Bir Şarkısın Sen
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Flut Notaları
Bir Şarkısın Sen Notaları

sollasolfamisidolasolfasolla

bir şarkısın sen omur boyu surecek

sollasolfamisidolasolfasolmi

dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek

sidolasollasollafasolfasolmi

sen kalbimin mehtabısın guneşisin

sidolasollasollafasolfasolmi

sen ruhumun vazgecilmez bi eşisin

NOT: do ince do dur

Similar threads

Bir şarkısın sen noları sollasolfamisidolasolfasolla bir şarkısın sen omur boyu surecek sollasolfamisidolasolfasolmi dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek sidolasollasollafasolfasolmi sen kalbimin mehtabısın guneşisin sidolasollasollafasolfasolmi sen ruhumun vazgecilmez bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şarkı Sozleri Ve Flut Notaları Flut Notaları, Sozleri Uzun İnce Bir Yoldayım Notaları Şarkısı Sozleri Flut Aşık Veysel Şatıroğlu Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gunduz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gunduz Gece Dunyaya Geldiğim Anda Yurudum Aynı Zamanda İki Kapılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Samanyolu Şarkısının Notaları Bir şarkısın sen melodika notaları bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları gitar bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları flut Bir şarkısın sen doredosidosidolasilasisolsollasidoredosidolasilasisol sollasolfamidoredosidosidolasilasisol Bir Şarkısını Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Berkant samanyolu gitar akorları C G F C Sen kalbimin mehtabısın guneşisin C G F C Sen ruhumun vazgecilmez bir eşisin C Em Bir şarkısın sen omur boyu surecek Am F G C Dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek C G F C Ruhum senin kalbim senin omrum senin C G F C Yıllar gecse olmeyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Berkant Samanyolu Şarkısının Sozleri Berkant Samanyolu Şarkı Sozleri Sen kalbimin mehtabısın guneşisin Sen ruhumun vazgecilmez bir eşisin Bir şarkısın sen omur boyu surecek Dudaklarımdan yıllarca duşmeyecek Ruhum senin kalbim senin omrum senin Yıllar gecse olmeyecek bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,331Kullanıcılar
yunus091Son üye
Üst Alt