Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fıstık Ezmeli Kurabiye

Fıstık Ezmeli Kurabiye
0
84

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 4 dolu yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı bal (Alternatif pekmez, elma suyu konsantresi)
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Yarım su bardağı yulaf unu (Alternatif tam buğday unu)
  • Kurabiyeleri batırmak için 60 gram benmari bitter çikolata

Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm materyalleri derin bir kasede güzelce yoğurdum.
  2. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarladım ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizdim.
  3. Üzerine çatal ile bastırıp biçim verdim.
  4. 180 derece fırında 10 dk kadar pişirdim.
  5. Soğuduktan sonra çikolataya batırıp tekrar yağlı kağıt üzerine dizdim.
  6. Çikolata donduktan sonra servise sundum.
Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fıstık Ezmeli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gram oda ısısında tereyağ veya margarin5 yemek kaşığı fıstık ezmesi1 adet yumurta1 çay bardağı pudra şekeri1 paket vanilya1 tatlı kaşığı kabartma tozu1,5-2 su bardağı un Süslemek için; 80 gram bitter çikolataToz Antep fıstığı Fıstık Ezmeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Pişmeyen Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 5 yemek kaşığı fıstık ezmesi2/5 su bardağı pudra şekeri20 gram margarin2 yemek kaşığı süt1 paket vanilya Dış kaplama için; 1 paket damla çikolata Pişmeyen Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk evvel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 120 gram un1 tatlı kaşığı kabartma tozu50 gram esmer şeker80 gram tereyağı50 gram iri çekilmiş fıstık Üzerine: 50 gram bitter çikolataİri çekilmiş fıstık Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Yapılışı Fıstık rondo makinasında irice çekilir. Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 buçuk su bardağı unYarım paket kabartma tozuYarım çay kaşığı tuz1 su bardağı fıstık ezmesiYarın su bardağı tereyağ – oda sacaklığındaYarım su bardağı şeker1 adet yumurta Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
4 Gereçli Fıstık Ezmeli Kurabiye (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 2 adet yumurta akı2 yemek kaşığı fıstık ezmesi1 çay bardağından bir parmak az pudra şekeriYarım kabartma tozu1 fiske tuz Süslemek için Damla çikolata vs 4 Materyalli Fıstık Ezmeli Kurabiye (Videolu) Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt