Fırında Soslu Çupra Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet fırınlık hazırlanmış çupra balık
- 4 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı toz biber
- 2 büyük uzunluk patates
- 2 çorba kaşığı ayçiçekyağı
- Tuz
Fırında Soslu Çupra Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle sosumuzu hazırlayalım.
- Yağ, biberler ve tuz karıştırılır.
- Fırça ile yıkanmış balığımızın dışına ve içine sürülür.
- 30 dk buzdolabında sosunu çekmesi için bekletilir.
- Patatesler dilimlenerek kalan sosa bulanır.
- Evvelden ısıtılmış 200 derece fırına balıklar ve patates verilir.
Fırında Soslu Çupra Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.