Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Sebzeli Kaymaklı Somon Balığı

Hoş geldin! demokles tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Fırında Sebzeli Kaymaklı Somon Balığı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
1 kg somon balığı
23 pırasa
2 adet renkli dolma biber (arzu edilirse)
Lahana Suyuna:

2 yemek kaşığı tuz
1 litre ılık su
Üzerine:

14 lahana
2 çay bardağı sıvı krema
1 yemek kaşığı karabiber
12 tatlı kaşığı tuz
23 dal maydanoz
23 dal dereotu
45 yemek kaşığı kaşar rendesi





Lahana ince doğranır ve tuzlu ve ılık suda 5 dakika bekletilip suyu süzülür ve içine sıvı krema tuz karabiber kıyılmış dereotu ve maydanoz eklenip bekletilir
Diğer tarafta borcam veya porselen kabın en alt kısmına pırasa doğranıp serilir ve üzerine büyük kare doğranmış balıklar dizilip üzerine lahana karışımı dökülüp üzerine kasar rendelenir 225 dereceli fırında 3540 dakika pişirilir Afiyet olsun






Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
 
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt