Fırında Lezzetli Balık Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet çupra
- 1 çay kaşığı bal
- Yarım limon suyu
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Maydanoz
- 4 adet patates
- 2 adet soğan
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 çay kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı susam
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 diş sarımsak
Fırında Lezzetli Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Balıklarımızı yıkayıp süzdürmeye bırakıyoruz .
- Sonrasında bir kaseye yağ ,bal ,sarımsak ,baharatları ve ince kıyılmış maydanozu karıştıralım .
- Balıklarımızın üzerine çizikler atalım ve hazırladığımız sosu içine dışına güzelce sürelim.
- Tepsimize yerleştirelim.
- Patateslerimizi elma dilim keselim, soğanlarımızla bir arada soslayıp balıklarımızın yanına yerleştirelim .
- Fırınımızı alt üst ayarda 200 derecede pişirelim.
Şimdiden afiyet olsun.
Fırında Lezzetli Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.