Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tarifi İçin Malzemeler
Bu malzemeler küçük dikdörtgen borcam için;
- Küçük boy karnabahar
- 1 kg brokoli
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt (250 ml)
- 1 tepeleme yemek kaşığı un
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber,kırmızı tozbiber
- Kaşar
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce karnabahar ve brokolimizi parçalara ayıralım.
- Sirkeli suda beklettikten sonra kaynamış suyun içinde önce karnabaharımızı daha sonra brokolimizi haşlayalım.
- Fırındada pişireceğimiz için yumuşamasın.
- Süzgecimize koyup suyunun süzülmesini sağlayalım.
- Malzemelerin hepsini çırpıcı ile çırpalım.
- Haşladığımız karnabahar ve brokoliyi tek tek sosumuza batırıp tepsiye dizelim.
- Kalan sosumuzda sebzelerimizin üstüne döküp 200 derece fırında üstü hafif pembeleşene kadar pişirelim.
- Daha sonra üstüne kaşar dilimleri koyup kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirelim. ????????????????.
- Soğuduktan sonra servis edelim.
????Afiyet olsun ????????????.
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.