Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Karides

Fırında Karides
0
75

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
firinda-karides.jpg

Fırında Karides Tanımı İçin Gereçler

• Çeyrek soğan
  • 3-4 renkli biber
  • 5-6 bebek havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 20-22 jumbo karides
  • Rendelenmiş domates
  • Mantar
  • Rendelenmiş peynir

Fırında Karides Tanımı Yapılışı

1. Soğan, sarımsak, biber, havuç en alta karışık koydum.
  2. Üzerine karidesleri dizdim.
  3. Üzerine mantarları dizdim.
  4. Ufak mantar olsaydı içleri üste bakacak halde dizince daha hoş olurdu sanırım. Yaklaşık 40dk pişti.
  5. Sonra üzerine rendelenmiş peynir koyup bir 20 dk daha pişirdim. (220 derecede) afiyet olsun.

Similar threads

Fırında Karides Tanımı İçin Materyaller 400 gram küçük uzunluk karides10 tane mantar1 tane yeşil biber1 tane kırmızı biber1 tane domates4 diş sarımsakKırmızı tozbiber, karabiber, pul biber, tuzTereyağZeytinyağKaşar Fırında Karides Tanımı Yapılışı Karidesleri yıkayıp süzelim. Soğanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Karides Güveç Tanımı İçin Materyaller 250 gram karides250 gram bebek mantar1 adet kapya biber2 adet yeşil biber1 orta uzunluk kuru soğan5 diş iri sarımsak1 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağına bir parmak zeytinyağı50 gram kaşar rendesi1 çay  çay kaşığı silme karabiber ,kimyon, pul biber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Peynirli Karnıyarık Börek Tanımı İçin Gereçler 4 adet yufka (Benim kullandığım yufkalar küçüktü şayet büyükse 3tane yeterli)Peynir2adet küçük domates3adet sivribiber Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı su Üzeri için 1 adet yumurta Peynirli Karnıyarık Börek Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Soslu patlıcan Zeytin salatası Fırında soslu patates Katlama ramazan yufkası Yumurta kapama Soslu patlıcan için; 2 adet patlıcan 2 adet domates 2 diş sarımsak Zeytin salatası için; 1 su bardağı kadar yeşil ızgara zeytin 1 adet salatalık 5 adet kuru domates 5 adet ceviz 5 6 kol maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kalamarlı Karides Güveç Malzemeler: 1 paket dondurulmuş karides 1 paket dondurulmuş kalamar 1 küçük kavanoz mantar konservesi 2 çorba kaşığı tereyağı 2 adet domates 3 adet sivribiber 3 diş sarımsak Karabiber, tuz 1 paket dilimlenmiş tost kaşarı Yapılışı: 1 Tereyağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt