Fırında Balık Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg alabalık balık cinsi farketmez
- 1 adet soğan
- 3 adet biber
- 2 adet domates
- 2 adet patates
- 5 diş sarımsak
- 1 limon
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
Fırında Balık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Balıkları güzelce yıkayıp süzgece koyalım.
- Suyu süzülen balıkları alıp sosunu yapalım.
- Sosu için; sarımsağı ezelim, limon suyu ,zeytin yağı ile karıştıralım .
- Azıcık salça katalım tat vermesi için ,bu sosu güzelce balığın içine dışına sürelim borcama dizelim.
- Kalan başka gereçleri de dizelim .
- 200 derece fırında 35 dk pişirelim deneyenler afiyet olsun
çok hoş bir alabalık oldu.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.