Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Firefox işletim sistemi ne zaman hizmete girecek

Firefox işletim sistemi ne zaman hizmete girecek
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mozilla firefox işletim sistemi çıkış tarihi

Mozilla, zeki cep telefonları için geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmi olarak duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının birincil aylarında hizmete sunulması bekleniyor

Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek Telefonica'nın ''Dijital Bölümü'' her telefonda olan standart arama, mesajlaşma, oyunlar gibi mimari özelliklerin geliştirilmesi için Mozilla ekibi ile müşterek çalışmayı sürdürüyor *

Similar threads

Mozilla firefox işletim sistemi cıkış tarihi Mozilla, akıllı cep telefonları icin geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmen duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının ilk aylarında hizmete sunulması bekleniyor Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Firefox işletim sistemi Mozilla cep telefonları için yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dün yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu birincil cep telefonları, 2019'ün başlarında Brezilya'da piyasaya sürülecek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
http:img822**************img8227854ztmj Firefox OS'in ilk güncellemesi yayınlandı Yazılım devi Mozilla, mobil işletim sistemi Firefox OS'in ilk güncellemesini yayınladı Firefox OS 11 adıyla yayınlanan update, sistemde pek çok yenilik getiriyor Bunlar arasında MMS desteği, otomatik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Firefox işletim sistemi Mozilla cep telefonları icin yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dun yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu ilk cep telefonları, 2019'un başlarında Brezilya'da piyasaya surulecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Dünyanın bir numaralı yazılım şirketi olarak bilinen Microsoft'un yeni internet tarayıcısı IE7'yi çıkarmasından kısa bir süre sonra 'açık kaynak kodlu' Firefox 20 web tarayıcısını hizmete sunan Mozilla, şimdi de tüm dikkatini Firefox 30 sürümünü çıkarmaya çevirdi Mozilla mühendislik bölümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt