iltasyazilim
FD Üye
GÖÇMEN KUŞLARIN ARALARINDAKİ DİYALOGLAR
Abi biz hemen V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu doğruca daha hızlı gidiyoruz Bu sinerji olayı anlıyor musun?
Ohooo be güzelim Ayrıntılarıyla sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı
Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak Evlendik evleneli bi yerde oturamadık Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla
Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın Yılda iki defa de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?'
Abi şu anda ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı Derslerde uyur musun al işte! Ne taraftaydı bu Afrika şu anda?
Çökün çökün ilerde çevirme var
Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şoförüydün de artık leyleksin Alışsan artık diyorum
Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leylek
Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla
W biçiminde uçmakta nereden çıktı hemen? Bırakın özentiliği aslınıza dönün
Komedi Dükkanı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip öyle göçseydik Şekip!
Saçmalama Nurten Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o vakit izlersin
Uçakla gitseydik ne olurdu sözde be abi?
Kanadının körü olurdu Bu değin kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte
Kapayın şu cep telefonunu Uçuş süresince yasaklanmış kardeşim Kaç kez söylicez
Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim
hadi sen de Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın Senin yüzünden az kalsın kutuplara gidiyorduk
En arkaya hadee
Azıcık alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da
Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim Fazla bozuldu gençlik çook Biz böyle miydik be hey gidi hey
Ooops leyleği havada gördüm ya, durum bitmiştir, bu yıl kesin fazla gezicem
Bu gerzeği atın dışarı
Ya abi, keşke okuldayken Türkçe derslerine daha fazla takılsaydım V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?
Abi hiç olmazsa ligin birincil yarısı bitseydi de o kadar göçseydik
Saçmalamaaaa Uçmana bak
Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç fazla merak ediyorum
Aaa bu da nesi? Kuş desem yok, Uçak hiç değil Süpermen olmasın sakın
Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz acilen Atlayın bakalım sırtıma
Yaşasın Süper kahramanımız Göçmeeeeen *
Abi biz hemen V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu doğruca daha hızlı gidiyoruz Bu sinerji olayı anlıyor musun?
Ohooo be güzelim Ayrıntılarıyla sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı
Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak Evlendik evleneli bi yerde oturamadık Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla
Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın Yılda iki defa de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?'
Abi şu anda ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı Derslerde uyur musun al işte! Ne taraftaydı bu Afrika şu anda?
Çökün çökün ilerde çevirme var
Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şoförüydün de artık leyleksin Alışsan artık diyorum
Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leylek
Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla
W biçiminde uçmakta nereden çıktı hemen? Bırakın özentiliği aslınıza dönün
Komedi Dükkanı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip öyle göçseydik Şekip!
Saçmalama Nurten Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o vakit izlersin
Uçakla gitseydik ne olurdu sözde be abi?
Kanadının körü olurdu Bu değin kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte
Kapayın şu cep telefonunu Uçuş süresince yasaklanmış kardeşim Kaç kez söylicez
Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim
hadi sen de Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın Senin yüzünden az kalsın kutuplara gidiyorduk
En arkaya hadee
Azıcık alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da
Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim Fazla bozuldu gençlik çook Biz böyle miydik be hey gidi hey
Ooops leyleği havada gördüm ya, durum bitmiştir, bu yıl kesin fazla gezicem
Bu gerzeği atın dışarı
Ya abi, keşke okuldayken Türkçe derslerine daha fazla takılsaydım V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?
Abi hiç olmazsa ligin birincil yarısı bitseydi de o kadar göçseydik
Saçmalamaaaa Uçmana bak
Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç fazla merak ediyorum
Aaa bu da nesi? Kuş desem yok, Uçak hiç değil Süpermen olmasın sakın
Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz acilen Atlayın bakalım sırtıma
Yaşasın Süper kahramanımız Göçmeeeeen *