Fettah Can ve Cansu Kurtçu 'dan Yanan Ateşi Söndürdük Parçasının Sözleri Bu konu; fettah can cansu kurtçu yanan ateşi söndürdük şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, meşhur şarkıcılara verdiği birbirinden hoş bestelerle tanıdığımız müzisyen Fettah Can ve sevgilisi, bununla beraber o da laf yazarı olan Cansu Kurtçu 'dan Yanan Ateşi Söndürdük şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549246155 1549246155 fettahcanvecansukurtcudanyananatesisondurdukparcasininsozleri5c579ed026849fettahcanvecansukurtcudanyananatesisondurdukparcasininsozleri5c579ed026849fettahcanvecansukurtcudanyananatesisondurdukparcasininsozleri5c579ed026849 Fettah Can Yanan Ateşi Söndürdük Sözlerim var söyleyemedim Güzel yüreğini incitemedim Bizde azalan bir şeyler var Uzaklaştık dur diyemedim Ola Ki ben de bitsin istedim Hemen arkamdan ağlamaklı mı var Hatayı biz gerçekten başlarken yaptık Hatırla iki hayatı yarım bıraktık Benzer yerlere bakıp Başka şeyler gördük Biz hayallerimize bir arzu Yalancıktan aşk ördük Bir gün uyanıp uykudan Yabancı bir yüz gördük Yazık Yanan ateşi söndürdük