Fettah Can Yanan Ateşi Söndürdük sözleri Fettah Can Yanan Ateşi Söndürdük şarkı sözü Fettah Can Yanan Ateşi Söndürdük şarkı sözleri Benimde çok beğendiğim bir şarkı olan Fettah Can'ın Yanan Ateşi Söndürdük adlı şarkısının sözlerini bu yazımızda ben gibi bu şarkıyı seven bütün melek'lerimiz ve misafielerimiz için paylaşıyorum 1549250155 1549250155 fettahcanyananatesisondurduksozleri5c57ae6fba524fettahcanyananatesisondurduksozleri5c57ae6fba524fettahcanyananatesisondurduksozleri5c57ae6fba524 Sözlerim var söyleyemedim Güzel yüreğini incitemedim Bizde eksilen bir şeyler var Uzaklaştık dur diyemedim Şayet ben de bitsin istedim Hemen arkamdan acıklı mı var Hatayı biz sahiden başlarken yaptık Hatırla iki hayatı yarım bıraktık Benzer yerlere bakıp başka şeyler gördük Biz hayallerimize bir tutku yalandan aşk ördük Bir gün uyanıp uykudan tanıdık olmayan bir yüz gördük Yazık yanan ateşi söndürdük
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.