Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü

Hoş geldin! borsan111 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü Fettah Can'ın sevilen hit şarkılarından biri olan Bu Aşkın Katili Sensin adlı parçanın sözlerini bu yazımızda bütün melek'lerimiz ve misafirlerimiz için paylaşıyoruz 1549250150 1549250150 fettahcanbuaskinkatilisensinsarkisozu5c57ae6a9ff43fettahcanbuaskinkatilisensinsarkisozu5c57ae6a9ff43fettahcanbuaskinkatilisensinsarkisozu5c57ae6a9ff43 Dur dedim döndü Seni yolda gördüğüm O gün ne hoş gündü Öyle büyük sevdim ama Kalp böyle karlı dağı ilk önce gördü Dalmışım gözlerine Uyumuşum sözlerinle Yazık, kısa sürdü Bu aşkın katili sensin Teslim ol suçlusu sensin Bir sen var senin içinde Hem bıçak hem bere sensin  

Similar threads

Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü Dur dedim döndü Seni yolda gördüğüm O gün ne güzel gündü Böylece büyük sevdim ama Kalp böyle karlı dağı ilk önce fark etti Dalmışım gözlerine Uyumuşum sözlerinle Eyvah, kısa sürdü Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sozleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozu Dur dedim dondu Seni yolda gorduğum O gun ne guzel gundu Oyle buyuk sevdim ki Yurek boyle karlı dağı İlk kez gordu Dalmışım gozlerine Uyumuşum sozlerinle Yazık, kısa surdu Bu aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sozleri fettah can Bu Aşkın Katili Sensin sozu Dur dedim dondu Seni yolda gorduğum O gun ne guzel gundu Oyle buyuk sevdim ki Yurek boyle karlı dağı İlk kez gordu Dalmışım gozlerine Uyumuşum sozlerinle Yazık, kısa surdu Bu aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Fettah Can Izaç Sandalı şarkısı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri yine Fettah Can'ın albümünde bulunan bir şakıyla huzurlarınızdayız Melek'ler Bu kere Fettah Can'ın Izaç Sandalı şarkısının sözlerini paylaşıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Fettah Can Alem Biliyor şarkı sözü Fettah Can Alem Biliyor şarkı sözleri Fettah Can Alem Biliyor şarkısı sözü Fettah Can'ın albümünde ki sevilen şarkılarından biri olan alrm Biliyor adlı şarkısının sözlerini bu yazımızda siz sevgili melek'lerimiz ve misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549250173...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,664Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt