Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fazla sevdiğiniz bir arkadaşınıza yapılabilecek süprizler.

Fazla sevdiğiniz bir arkadaşınıza yapılabilecek süprizler.
0
344

Similar threads

Arkadaşlar sevdiğiniz birine kız arkadaşınıza ya da erkek arkadaşınıza ayrım etmez sade sade gidip seni seviyorum aramak değilde böle öbür yollardan birazcık onu düşündürüp bulmasını sağlıcak şaşırmasını saglıcak süprizler seklinde meraklandırıp çözmeye calıstırırarak şekilde nasıl SS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Fazla Hoş Çok Anlamlı Bi DOğum günü Mesajı şiiri Vs Acele Yardımlarını Bekliyorumm Çoktan Teşekkür Ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Hiç sevdiğiniz halk müziği için sürprizler yaptınız mı? değişik sürprizler öbür süprizler Bugüne kadar sevdiğiniz insanlar için sürpriz organizasyonlar (doğum günü partisi, beklenmedik sevindirici organizasyonlar) yaptınız mı? Yapmayı sever misiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
bir kıza fazla değer verirsem olcağı buıza kesintisiz süprizler yaptımHep mutlu ettimOna sadık olduğumu da belirlenmiş ettimOnun için yapabilceklerimi de gösterdim(manâlı şeyler yaptım)Bir vakit çıktık daha sonra saçma bi nedenle derslerim etkilenir dedi ve ayrıldıkVerdiğim süprizi arkdaşına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ben 18 yasinda bir kizim Almanyada oturuorum Benim sinifta bi oglan var yabanci bi oglan (meksikan) onunla cook ii arkadasligimiz var lakin gel gor ama bu bana asik oldugunu soyledi bense onu o zamanlar sadece bir arkadas olarak goruordum lakin simdi gitikce bilmiorum Biz yine arkadasligimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt