Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatma İşcan Agora Meyhanesi şarkısı O ses Turkiye 14 Mart

Fatma İşcan Agora Meyhanesi şarkısı O ses Turkiye 14 Mart
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Van Ozel Fatma İşcan'ın soylediği şarkı
Fatma İşcan Agora Meyhanesi şarkı sozu o ses Turkiye

Burası agora meyhanesi
Burada yaşar aşkların
En anesı en şahanesi
Bu gece benim gecem
Bu gece benim gecem
Cama vuran her damlada
Seni hatırlıyorum
Ve sena susuzluğumu

Bu aksam umitlerimi
Meze yapıp iciyorum
İciyor iciyorum

Similar threads

Fatma İşcan 15 ocakta soylediği şarkı Agora Meyhanesi O Ses Turkiye Fatma İşcan 15 Ocak O ses Turkiye Fatma İşcan Agora Meyhanesi şarkı sozu Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En anesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Zeki Muren Burası Agora Meyhanesi Şarkı Sozu Agora Meyhanesi Şarkı Sozu Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En anesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni hatırlıyorum Ve sena susuzluğumu Bu aksam umitlerimi Meze yapıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Burası agora meyhanesi Burada yaşar aşkların En anesı en şahanesi Bu gece benim gecem Bu gece benim gecem Cama vuran her damlada Seni hatırlıyorum Ve sena susuzluğumu Bu aksam umitlerimi Meze yapıp iciyorum İciyor iciyorum zeki muren
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Fatma İşcan Ben İnsan Değil Miyim şarkı sozu O Ses Turkiye Fatma İşcan Ben İnsan Değil Miyim şarkısı O ses Turkiye yarışmasında Fatma İşcan'ın seslendirdiği Ben İnsan Değil Miyim şarkısının sozleri: Ben insan değil miyim Ben kulun değil miyim Tanrım, dunyaya beni sen attın Cile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
O Ses Turkiye Fatma İşcan 5 şubatta soylediği şarkı Sensiz Kaldım Fatma İşcan O Ses Turkiye 5 Şubat Fatma İşcan Sensiz Kaldım şarkı sozu geceler karanlık kabuslar uzerimde yine dertlerimle ben başbaşayım gozlerin cağırmıyor sozlerin avutmuyor kadere kusmuş gonlum yapayanlızsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt