Eylem Helal Olsun Şarkı Sözü Eylem, 2011 albüm, 2011 şarkıları, şarkıları, şarkı sözleri, sözleri, burada arkadaşlar Eylem'in Helal Olsun isimli şarkısının sözleri burada arkadaşlar 1549253103 1549253103 eylemhelalolsunsarkisozu5c57b9f3c6770eylemhelalolsunsarkisozu5c57b9f3c6770eylemhelalolsunsarkisozu5c57b9f3c6770 Bir yara gibi açık senin bendeki yerin Sarmadım bile, bile sızlıyor geceleyin Yarı bütün yükünü geçmişin geleceğin Topladım yeniden sabahtan edeceğim Bu saatlerden sonradan açılır bu defterler Geceler iflah olmaz feda olsun Beni kendimden aldın yaralandım her yerden Yinede sende kaldım helal olsun Bir bere gibi açık senin bendeki yerin Sarmadım bile, bile sızlıyor geceleyin Sözde bütün yükünü geçmişin geleceğin Topladım yeniden sabahleyin edeceğim Bu saatlerden sonra açılır bu defterler Geceler iflah sendeyimcom olmaz feda olsun Beni kendimden aldın yaralandım her yerden Yinede sende kaldım helal olsun Bir vakit geldiğinde bitse bu cefa Böyleyim her gece, her gece, her gece, her gece ahh
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.