Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eylem Helal Olsun Şarkı Sözü

Eylem Helal Olsun Şarkı Sözü
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eylem Helal Olsun Şarkı Sözü Eylem, 2011 albüm, 2011 şarkıları, şarkıları, şarkı sözleri, sözleri, burada arkadaşlar Eylem'in Helal Olsun isimli şarkısının sözleri burada arkadaşlar 1549253103 1549253103 eylemhelalolsunsarkisozu5c57b9f3c6770eylemhelalolsunsarkisozu5c57b9f3c6770eylemhelalolsunsarkisozu5c57b9f3c6770 Bir yara gibi açık senin bendeki yerin Sarmadım bile, bile sızlıyor geceleyin Yarı bütün yükünü geçmişin geleceğin Topladım yeniden sabahtan edeceğim Bu saatlerden sonradan açılır bu defterler Geceler iflah olmaz feda olsun Beni kendimden aldın yaralandım her yerden Yinede sende kaldım helal olsun Bir bere gibi açık senin bendeki yerin Sarmadım bile, bile sızlıyor geceleyin Sözde bütün yükünü geçmişin geleceğin Topladım yeniden sabahleyin edeceğim Bu saatlerden sonra açılır bu defterler Geceler iflah sendeyimcom olmaz feda olsun Beni kendimden aldın yaralandım her yerden Yinede sende kaldım helal olsun Bir vakit geldiğinde bitse bu cefa Böyleyim her gece, her gece, her gece, her gece ahh  

Similar threads

Eylem Helal Olsun sozleri Helal olsun şarkısı sozleri Eylem Helal Olsun Şarkısı sozu Senden Sonra Acılır Bu Defterler Geceler iflah Olmaz Feda Olsun Beni Kendinden Aldın Yaralandım Heryerden Senden Sonra Acılır Bu Defterler Geceler iflah Olmaz Feda Olsun Beni Kendinden Aldın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Eylem – Yapışırım Yakana Şarkı sözleri Eylem, 2011 albüm, 2011 şarkıları, şarkıları, şarkı sözleri, sözleri, burada arkadaşlar Eylem'in Yapışırım Yakana isimli şarkısının sözleri burada arkadaşlar 1549253367 1549253367...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Hamd, ancak Allah içindir O'na hamdeder O'ndan yardım ve mağfiret dileriz Nefislerimizin şerrinden, amellerimizin kötülüğünden O'na sığınırız Allah kimi hidayete erdirerse onu saptıracak, kimi de saptırırsa onu hidayete erdirecek yoktur Şehadet ederim ki, Allah'tan başka ilah yoktur, O tektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt