Eylem – Yapışırım Yakana Şarkı sözleri Eylem, 2011 albüm, 2011 şarkıları, şarkıları, şarkı sözleri, sözleri, burada arkadaşlar Eylem'in Yapışırım Yakana isimli şarkısının sözleri burada arkadaşlar 1549253367 1549253367 eylemyapisirimyakanasarkisozleri5c57bafc031f6eylemyapisirimyakanasarkisozleri5c57bafc031f6eylemyapisirimyakanasarkisozleri5c57bafc031f6 Hiç olacak sanmazdım oldu Görünüm o görüş kaldım kovdu Aklımı başımdan noldu anlayamam Gece yarısı güneş doğdu Sonra bir baktım soldu Bana böyle neler oldu anlayamam eslime yaklaşmam azını da anlaşmam Bana tek yeter sensin ahh Gel bana gel buraya, yakışırım yanında Benzeri yolda cayarsan, yapışırım yakana Gel bana gel buraya, yakışırım yanına Benzeri yolda cayarsan, yapışırım yakana Yere baktın kalp yaktın Suluyordum çiçek açtın Beni nasıl esir aldın anlatamam Teslime yaklaşmam azını da anlaşmam Bana tek yeter sensin ahh Gel bana gel buraya, yakışırım yanına Sözde yolda cayarsan, yapışırım yakana Gel bana gel buraya, yakışırım yanına Sözde yolda cayarsan, yapışırım yakana Gel, gel, gel, gel, gel, gel Gel, gel, gel yapışırım yakana Gel, gel, gel, gel, gel, gel Gel, gel, gel yapışırım yakana Teslime yaklaşmam azını da anlaşmam Bana tek yeter sensin ahh Gel bana gel buraya, yakışırım yanına Sanki yolda cayarsan, yapışırım yakana Gel bana gel buraya, yakışırım yanında Güya yolda cayarsan, yapışırım yakana
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.