elektronikci
FD Üye

Mesken Üretimi Pizza Tanımı İçin Gereçler
Hamuru için;
- 2 su bardağı tam buğday unu
- 1 su bardağı beyaz un
- Yaş maya
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz ılık su
- 200 gram kıyma
- 1 baş soğan
- Sucuk dilimleri
- 1 kase domates sosu
- 3 kaşık domates salçası
- Sivri biber
- Sıvı yağ
- Kaşar rendesi
- Kırmızı biber
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
Konut Üretimi Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Hamur yoğurulur mayalanmaya bırakılır.
- Öbür tarafta kıyma, soğan kavrulur. Domates, biber ek edilir, kavurmaya devam edilir. Karabiber, tuz, kırmızıbiber, kekik ilave edilir hazırlanır.
- Mayalan hamuru güzelce yağlanmış tepsiye güzelce elimizle yayalım, salçayı su ile açıp hamurun üzerine yayalım. üzerine hazırladığımız harcı ek edelim.
- Domates sosu koyup hertarafına sürelim. Sucuk dilimlerini dileğe nazaran mısır, zeytinde konulur.
- 180 derecede pişirip pişmesine yakın rendelenmiş kaşarı da ek edip tekrar fırına verelim. Pişince fırından çıkaralım afiyetle yiyelim.