Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ev numaranızı bulun

Ev numaranızı bulun
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Asağıdaki işlemi yapın

Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın (alan kodu kullanmayınız)

Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile carpın

cıkan sonuca 1 ekleyin

cıkan sonucu 250 ile carpın

cıkan sonucu Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayı ile toplayın

cıkan sonucu aynı 4 haneli sayı ile bir daha toplayın

cıkan sonuctan 250 cıkartın

cıkan sonucu 2 ye bolun

işte ev numaranız:f87:

Similar threads

Asağıdaki işlemi yapın Konut telefonunuzun birincil 3 rakamını yazın (bölge kodu kullanmayınız) Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın çıkan sonuca 1 ekleyin çıkan sonucu 250 ile çarpın meydana çıkan sonucu Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayı ile toplayın çıkan sonucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yaşa Gore Ayak Numarası Oğrenme Yaşa Gore Ayak Numarası Bulma Emin değilim arkadaşlar ne kadar doğru ama birde ornek var deneyin oğrenin diyorum imagesyasagoreayaknumarasi5ad135783f007png Yaşınıza gore ayak numaranızı nasıl bulabilirsiniz merak ediyorsanız işte buyrun sizlere Yaşa gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Sınıfca oynanabilecek matematik oyunları SONUC BULMAK Yine bir arkadaşınıza 'uc' basamaklı ve rakamları birbirinden farklı bir sayı yazmasını isteyin Sonra bu sayının tersini (yani sayı 'abc' ise 'cba') yazmasını soyleyin Buyuk olandan kucuk olanı cıkarmasını da isteyin Size sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
358
Yaşa Gore Ayakkabı Numaraları Yaşa Gore Ayak Numarası Ayakkabı numaranıza gore yaşınızın cıktığının soylediği bir formul bulunmakta Ben formili denedim fakat bana doğru sonucu vermedi Sıra sizde sizde formulden kendi ayakkabı numaranızdan hesaplama yapın bakalım doğru sonucuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Matematikçiler nelerle uğraşıyor Önce hesap makinenizi hazırlanmış edin Konut telefonunuzun birincil 3 rakamını yazın, ( bölge kodu kullanmayınız! ) Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt