Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşa Gore Ayak Numarası

Yaşa Gore Ayak Numarası
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yaşa Gore Ayak Numarası Oğrenme

Yaşa Gore Ayak Numarası Bulma

Emin değilim arkadaşlar ne kadar doğru ama birde ornek var deneyin oğrenin diyorum imagesyasagoreayaknumarasi5ad135783f007png Yaşınıza gore ayak numaranızı nasıl bulabilirsiniz merak ediyorsanız işte buyrun sizlere Yaşa gore ayak numarası oğrenmenin yolu

Oncelikle Ayakkabı numaranızı 5 ile carpın cıkan sonuca 50 ekleyin daha sonra cıkan sonucu 20 ile carpın cıkan
sonuca 1005 ekleyin ve son olarak doğum yılınızdan cıkartın ve ayak numaranızı bulun

SONUC: ilk iki rakam ayakkabı numaranız son iki rakam yaşınız cıkacak deneyin ve gorun

Ornek: ayakkabı numaranız 42

42x5 210

210+50 260

260x20 5200

5200+1005 6205

62051976 4229

ayakkabı numaranız 49 yaşıız 42 vede doğru imagesyasagoreayaknumarasi5ad1357991776gif

Similar threads

Yaşa Kadar But Numarası Öğrenme Yaşa Kadar But Numarası Bulma Emin değilim arkadaşlar ne değin içten lakin birde misal var deneyin öğrenin diyorum Yaşınıza kadar etap numaranızı nasıl bulabilirsiniz merak ediyorsanız işte buyrun sizlere Yaşa göre bacak numarası öğrenmenin yolu Ilk Kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Yaşa Gore Ayakkabı Numaraları Yaşa Gore Ayak Numarası Ayakkabı numaranıza gore yaşınızın cıktığının soylediği bir formul bulunmakta Ben formili denedim fakat bana doğru sonucu vermedi Sıra sizde sizde formulden kendi ayakkabı numaranızdan hesaplama yapın bakalım doğru sonucuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Yaşa Tarafından Kundura Numaraları Yaşa Göre Ayak Numarası Pabuç numaranıza kadar yaşınızın çıktığının söylediği bir formül bulunmakta Ben formili denedim lakin bana içten sonucu vermedi Sıra sizde sizde formülden kendi kundura numaranızdan hesaplama yapın bakalım doğru sonucuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Eski Uygarlıkların Kullandıkları Sayı ve Sistemler Doğu Matematiği Doğu matematiği uygulamalı bilim kokenliydi Takvimin hesaplanması , tarımsal uretim ve bayındırlıkla ilgili işlerin orgutlenmesi , vergilerin toplanması uygulamalı aritmetik ve olcme sorunlarına oncelikle ağırlık verilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Dunyada gercekleştirilen ilk total kalca protezi uygulaması 1962 yılında İngiliz Sir John Charnley tarafından yapılmıştır ABD Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ilk total kalca protezi ise 1969 yılında uygulanmıştır Eklem protezleri 20Yuzyılda ortopedik cerrahide yaşanan en onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt