
Etli Nohut Tanımı İçin Gereçler
- 2 su bardağı haşlanmış nohut
- 1.5 yemek kaşığı salça
- 500 gram kuşbaşı et
- 1 adet orta uzunluk soğan
- Tuz
- Su
Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak derin bir tencerede etleri suyu çekene kadar kavuruyoruz.
- Suyu çekdikten sonra etlerin üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip etler yumuşacık olana kadar pişiriyoruz.
- Etler yumuşacık olunca soğanları da ek edip pişirmeye devam edelim.
- Soğanlar da pişince salçasını sonra nohutları ekleyip suyunu koyalım.
- Damak zevkinize nazaran tuzu koyup 10 dakika daha pişirelim ve altını kapatalım. Sıcak servis ediniz ☺.