Etli Mantar Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 750 gr mantar
- 300 gr kırmızı et
- 1 adet soğan
- 4 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz kırmızı biber karabiber
- Gereğince su
- Yarım çay bardağı sıvıya
Etli Mantar Yemeği Tanımı Yapılışı
- Etimizi kuşbaşı dan daha küçük halde doğruyoruz.
- Tencereye yağımızı soğanımızı ve etimizi koyup suyunu çekene kadar çeviriyoruz.
- Suyunu çekince salçamızı gözkararı tuzumuzu bir fiske pul biber karabiberini atıp biber daha çeviriyoruz
- Sonra suyunu ekleyip bir ölçü kaynatıyoruz.
- En son mantarımızı ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
- Yemeğimiz kıvamını alınca altını kapatıp servise hazırlıyoruz mantara tavuk yakıştığı kadar etde hoş yakışıyor deneyeceklere afiyet olsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.