 
	Etli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
- 150-200 gram kuşbaşı et
- 1 su bardağı bulgur
- 2 su bardağı sıcak su
- 2 havuç
- 1 soğan
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Etli Bulgur Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce kuşbaşı etler kısık ateşte iyice yumuşatsana kadar 1 çay bardağı sıcak su ile pişirilir.
- Pişen et 1 yemek kaşığı tereyağında kavurulur.
- Etler piştikten sonra sarımsak ve soğan tuz ve karabiber ilavesi ile tavada sotelenir.
- Üzerine ince rendelenmiş havuç rendesi eklenir.
- Havuç ve soğanlar pişince bulgur ilave edilir.
- Bulgur çıtırdayana kadar iyice kavurulur ve üzerine etler ilave edilir.
- 1-2 tur çevrildikten sonra su ilave edilerek kaynayana kadar ağzı açık, kaynadıktan sonra kapağı kapalı kısık ateşte pişirilir.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
     
									
								