Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Buğday Çorbası (Kavurmalı Yarma Çorbası)

Hoş geldin! Tatar2365 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Etli Buğday Çorbası (Kavurmalı Yarma Çorbası)
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Etli Buğday Çorbası (Kavurmalı Yarma Çorbası) Tarifi İçin Malzemeler

*100 gr kavurma (Veya dana kuşbaşı)
*1 su bardağı buğday (Yarma)
*1 adet soğan
*2 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*6 su bardağı sıcak su
*Tuz
*Pul Biber

Etli Buğday Çorbası (Kavurmalı Yarma Çorbası) Tarifi Yapılışı Soğanlar küçük küpler halinde yemeklik doğranır
2 kaşık tereyağ eritilip soğanların rengi değişene kadar kavrulur
Küp küp doğranmış kavurma veya kuşbaşı etler konulup kavrulur
Salçalar eklenip 1 tatlı kaşığı tuz ve pul biber ilave edilip 5 dk daha kavrulur
6 su bardağı sıcak su eklenir
Su kaynadıktan sonra önceden ıslatıp suyunu süzdüğünüz yarma (buğday) eklenir
Orta ateşte yarmalar yumuşayana kadar 3035 dk pişirilir
Çorbamız servise hazır Afiyet olsun
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt