Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler
- 2 kilo dana eti yahut kuzu eti
- 100 gram kuyruk yağı
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet kuru soğan
Et Kavurma Tanımı Yapılışı
- Eti minik minik doğrayalım.
- Derin bir tencereye kuyruk yağını atıp eritelim.
- Akabinde etleri koyalım denetimli halde pişirmeye başlayalım.
- Etler suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
- Et pişince ince ince doğranmış biberleri ve kuru soğanı ekleyelim. 5 dk daha pişirelim tuzunu ekleyip ocağın altını kapatalım. Yanına sade pirinç pilavıyla servis edelim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.