Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Kavurma

Hoş geldin! furkanctn tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Et Kavurma
0
69

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kavurma-pilav.jpg

Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • 2 kilo dana eti yahut kuzu eti
  • 100 gram kuyruk yağı
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet kuru soğan

Et Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Eti minik minik doğrayalım.
  2. Derin bir tencereye kuyruk yağını atıp eritelim.
  3. Akabinde etleri koyalım denetimli halde pişirmeye başlayalım.
  4. Etler suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  5. Et pişince ince ince doğranmış biberleri ve kuru soğanı ekleyelim. 5 dk daha pişirelim tuzunu ekleyip ocağın altını kapatalım. Yanına sade pirinç pilavıyla servis edelim. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt