eSPRiLeR Şansızlığa bak ! Elektriği Edison buldu ama faturalarını biz ödüyoruz Sana birtane vururdum fakat ! Dua et hayvanları koruma derneğindeyim Yüksek okul mezunuyum Yaaa hangi Yüksek Mektep ? Ali Paşa İlkokulu Hani Yüksekokuldu ? Evet Akademi ! Bütün 6 katlı !! Yangın dolabını açmışlar ne olmuş ? Yang fazla kızmış !!!!! Senin koluna rüzgar işlemez Niçin ? Saatinde YelKovan var o yüzden ! Doğum günün için program yaptın mı ? Evet yaptımYarın Atv'de yayınlanacak !! Elmanın teki diskoya gitmiş,neden ? Kurtlarını dökmek için !!! En acı on nedir ? Biberon !!!!! Taksime bundan böyle bina yapmasınlarGitsinler başkasının taksisine yapsınlar !!! Terazi ile diş macunu arasındaki fark nedir? Teki tartar, teki anti tartar Adamın birinin kafasına radyo düşmüş ölmemiş niye? Radyoda hafif müzik çalıyormuş Sana son esprimi patlatayım mı? Boooom! Hakkımızı arıyoruz (Hakkı'nın arkadaşları) Bir adam düşmüş,karısı hakiki! Beş bin kez söyledim abartmayı bırak diye Susar mısın!Susarım,su getir! Gülü seven dikenine katlanır, kaktüs sevenin vay haline İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler, biri benzin pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona sersemlemiş bir bakışla: Bu yaptığın alışılagelmiş mi?demiş Diğeri ise:Hayır kurşunsuzdemiş Dün gece seni o kadar aradım ama, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim, yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım, neredeydin benim canım pijamalarım Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü öncelikle diş çektiriyordum! Temel ile Dursun Trabzon da kazı yapıyorlarmış, kaz ölmüş Halk Müziği üçe ayrılır: rakam saymayı bilenler, rakam saymayı bilmeyenler Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın Benim için hayatta 8 kayda değer şey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler Asansör bozuktur En yakın asansör karşı apartmandadır Süperman de uçuyor fakat kimse ona kuş beyinli muamelesi yapmıyor Yerin kulağı var derler Benimde kulağım var Peki ben yer miyim? Hayır yemem Paranın ne önemi var Önemli olan miktarı Dinç kolları ile beni koltuğa oturttu, üstüme abandı, eline aldığı iri aletini ağzıma soktu, çok canım yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu; lakin çürük dişimi sonunda çekmişti En Fazla Küfür Yiyenler hastanelerde kendini doktor sanan hasta bakicilar Tedavisi Olmayanlar Aşağı maddelerle analtılan durumların tedavisi yokmuş) 19 Mayıs SMS Bayramı 19 MayIsta 1 Gun baştan başa cekilen SMS ler ücretsiz idi Gezi Muhabbetleri bavulu iyi bıraktın di mi? içinde kırılacak eşyalar vardı Reddedildikten Sonradan Karizma Yerine Getirmek 1 ben acilarin cocuguyum modeli meltem benimle cikar mi Çıldırtan Espiriler Çıldırtan Espiriler (Arkadaşınıza Yapın Gıcık Olsun) Gaffur Msn Nickleri bak msnde bana umursamaz tavırlar yapma kankaa , bilinç altına gü Bayanların Cevapları Ne değin güzelsiniz Biliyorum Onun için bu yaşta evli Öğretmen Tehditleri Matematik: Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y 3x+4 bağlantıs CV Örneği Adamakıllı hakiki bir durum!!Yaşanmış bir iş dilekçe hikâyesi Yeni Öğrenci Evine Hırsız Girerse Ö: Abi sigaran var mı ya? H: Masanın üzerine bıraktım iki Muhasebeci Severde Kavuşamazsa Dün yine sensizdim Sensizliğin muhasebesin Komik Gerçekler Gerçekte edison ampulü , sinekleri etrafina toplasin diye icad etm Kanada'ya Taşınan Mersinli Sevgili Jurnal 12 Agustos Kanada'daki yeni Masallardan Neler Öğrendik Herkes küçüklüğünde ninesinden masal dinleyecek değin uğurlu olma Zamanın Bayram Çocukları iyi bayramlar abiii + iyi bayramlar minik ee Kızların Yalanları 1 O civit sarisi saçlı yapay goz renkli , solaryum çıkış Kredi Kartı Terimleri * Hesap kesim tarihi: Bankacıların, Bu aylık bu kad MSNde Foto Göndermeme Bahaneleri * beni artistmi yapacan? *fotograflara inanm
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.