espirili bireysel iletiler hızlı ileti sözleri hızlı iletiler ileti yazıları bir sözleri msn iletileri kişiselse sanane ?? Girmezsem n’olcak? Bireysel ileti değil Kişisel sorun var Bizim kişisel neyimiz oldu ama iletimiz olsun Bizim Bireysel bi olayımız olmaz Girdim, oldu mu? Kişisel iletiye hayır!Yaşasın toplumsal mücadelemiz Kişisel iletiye evet!Yaşasın bencillik, egoizm, narsizmKişisel iletinizin olamabilmesi için önce kişiligininizin olması gerekir Bireysel bir ileti yazın, sosyal mesajlar kışın daha etkin olabilmektedir Bir kişisel İleti Bireysel ileti dediğin nedir ki? Yazarı Listedeki tasfiye nedeniyle zararına muhabbetler Bu alana verebilirsiniz İletim yok yalıtım var iletisizseniz, ileti Sizsiniz Pozitif kişisel yazamam buraya Kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz Kişisel bir iletim yok, buna da şükür Ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlarKim vurduya gittim, gelecem Yazmıyorum bireysel ileti falanBaskıya gelemem ben Birey ile iletişim için tıklayın Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir Bireysel bir ileti yaz 3990’a gönder Bir porche alıp gelicem Ben sana çevrimiçi olamazsın demedim,insan olamazsın dedim Sahibine dönmeyen isyankar bumerang Sürüden ayrılan idealist kuzu i see online people İtiraf ediyorum: Winamp’teki unknown sanatçı benim