teknolojiuzmani
FD Üye

Tekirdağ Saray ilçesinin eski İdeal Ocakları lideri Doğancan Kemal Keskin, tartıştığı 22 yaşındaki Eylül İnan’ı bayıltana kadar dövdü. Genç bayan darp raporu alarak şikayetçi olurken, Keskin emniyetteki sözünün akabinde hür bırakıldı.
Doğancan Kemal Keskin, 15 Nisan’da Eylül İnan’ın muhasebe işlerini yürüttüğü şirkete geldi. Keskin’in işyeri sahibiyle görüşmesi sırasında konuşmaya dahil olmak isteyen genç kadına “Elinin hamuruyla erkek işine karışma” demesi üzerine ikili ortasında tartışma başladı. Bir mühlet devam eden tartışma fizikî atağa dönüştü.
Diken'den Tuğba Özer'in haberine nazaran, Keskin, geçirdiği trafik kazası nedeniyle bedeninde 17 platin bulunan genç bayanı evvel duvara çarptı, akabinde da tekme ve yumruklarla dövmeye başladı. İşyeri sahibinin ayırma eforlarına karşın saldırgan, küfürler edip “Seni öldüreceğim” diye İnan’ı tehdit etti. Saldırgan, genç bayanın başını duvara vurup bayıltana kadar şiddete devam etti.
İfadesi alındı, hür bırakıldı
Vücudunun birçok yeri moraran İnan, taarruzdan bir gün sonra Saray Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. Genç bayan taammüden yaralama, tehdit ve hakaret suçlamasıyla da emniyete şikayette bulundu. Cürüm duyurusunun akabinde tabiri alınan Keskin’se hür bırakıldı.
"Kapının önüne çıkmaya dahi korkuyorum"
Küçük bir ilçede yaşadıklarını ve kendisine saldıran Keskin’le karşılaşmaktan korktuğu için dışarı bile çıkamadığını belirten genç bayan şunları söyledi:
'Daha evvel yaşadığım kazanın psikolojisini üzerimden atmaya çalışırken bu türlü bir hadiseyle karşılaşmak beni dışarı çıkamaz hale getirdi. İşe gidemiyor, köpeğimi dahi kapı önüne çıkarmaya korkuyorum. Asansöre binerken karşıma çıkan komşuma apansız attığım çığlığın hesabını kim verecek? Kendimi meskene kapattım ve geçmiş olsun için gelen telefonları bile dehşetten açamaz hale geldim. Bu şahıs dışarıda epeyce ben toplumsal hayatımı idame ettiremeyeceğim'