erkeler ne der?ne düşünür? BEN BALIĞA ÇIKIYORUMÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun tanıdık bir akılcı açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın 3YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ? ÇEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi? 4 EVET TATLIM HAKLISIN SEVGİLİM ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır 5 BUNU AÇIKLAMAK ÇOK UZUN SÜRER ÇEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok 6 KESINLIKLE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR ÇEVİRİSİ: Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da 7 SEVGİLİM AZICIK ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN ÇEVİRİSİ: Şu elektrikli süpürgeyi bundan böyle sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!! 8 HMMM EVET ÇOK ACAYIP HAYATIM ÇEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun? 9 HAFIZAM O KADAR İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN ÇEVİRİSİ: American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, birincil öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki tüm arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum 10 SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM ÇEVİRİSİ: Köşebaşında gülleri satan kız bütün bir afetti 11ENDİŞELENME TATLIM, DAHA AŞAĞI TARAFI MINIK BİR INDIRIMLI ÇEVİRİSİ: Fiilen tam damarı kestim fakat gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem 12 HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR ÇEVİRİSİ: Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak 13 HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!! ÇEVİRİSİ: Yetişmek için ellerimi açtım lakin yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul 14 YENIDEN NE YAPTIM? ÇEVİRİSİ: Tekrar nasıl yakaladın??? 15 TABII FAKAT SENİ DUYDUM TATLIM ÇEVİRİSİ: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim değil ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın 16 BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM ÇEVİRİSİ: Senin çığlıklarına bile zar zorlama alıştım ve daha kötüsüyle rastlama riskini göze alamam 17 MÜTHIŞ GÖRÜNÜYORSUN ÇEVİRİSİ: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yahut kalp krizi geçiricem 18 SAKIN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM ÇEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak