Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beylerin Eşlerine Sözyleyemedikleri

Beylerin Eşlerine Sözyleyemedikleri
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
ÇEVİRİSİ: Yemek niçin hala masaya gelmedi?

BUNU IZAH ETMEK FAZLA UZUN SÜRER
ÇEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim değil

SEVGİLİM BIRAZ ARA VER SABAH BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
ÇEVİRİSİ: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak filmin içine ettin!!

HMMM EVET FAZLA ACAYIP HAYATIM
ÇEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?

ENDİŞELENME TATLIM ALT TARAFI MINIK BİR KESILMIŞ
ÇEVİRİSİ: Doğrusu tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne değin acıdığını itiraf etmiycem

HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!
ÇEVİRİSİ: Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım dolayısıyla attığın gibi kendin bul

YENIDEN NE YAPTIM????
ÇEVİRİSİ: Tekrar nasıl yakaladın???

NATÜREL KI SENİ DUYDUM TATLIM
ÇEVİRİSİ: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim değil ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın

BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
ÇEVİRİSİ: Senin çığlıklarına bile çeper kuvvet alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam

MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN
ÇEVİRİSİ: Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yahut kalp krizi geçiricem

SAKIN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
ÇEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak *

Similar threads

BEN BALIĞA ÇIKIYORUM ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla tüm gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun bilinen bir rasyonel açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
erkeler ne der?ne düşünür? BEN BALIĞA ÇIKIYORUMÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun tanıdık bir akılcı açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ? CEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi? BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER CEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok SEVGİLİM BİRAZ ARA VER SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN CEVİRİSİ: Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Ne; ne demektir (erkekler için) Erkeğinizin sizi sevdiğini, önemsediğini, değerinde verdiğini nasıl anlarsınız? Natürel ancak davranışlarından, sözlerinden İşte birkaç anahtar sözcük! Erkek ne der? Fakat aslında ne çağrıda bulunmak ister? 1 Ben balığa çıkıyorumÇevirisi: Ben elimde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
BEN BALIĞA CIKIYORUM CEVİRİSİ: Ben elimde bir cubukla butun gun sandalda oturucam, kusana kadar icicem ve denizde yuzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY CEVİRİSİ: Bunun bilinen bir mantıklı acıklaması yok, Boşuna uğrasma hicbir mantık kalıbına sokamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt