Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ERKEKLERİ BAŞTAN ÇIKARMAK... (süper)

ERKEKLERİ BAŞTAN ÇIKARMAK... (süper)
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ERKEKLERİ HER YERDE ÇIKARMAK (süper) yeniden çıkartmak erkegi bastan cikarmak erkekleri her tarafta çıkarmanın yolları erkeği çıkarmanın yolları erkekleri bastan cikarmak Üç kadın, sohbet ediyorlardı Biri nişanlı, biri evli, biri de sevgilisi olan bir kız Erkeklerini bitmiş çıkarmanın yollarını konuşuyorlardı İçlerinden biri atıldı: Bir dergide okudum, vücudu saran siyah deri giysiler ve deri maske, erkekleri doğrusu tekrar çıkartıyormuş Bir mağazaya gidip, siyah deri kıyafet ve maske aldılar Ertesi hafta buluşup, başladılar anlatmaya; Nişanlı kız, Cilt giysinin etkisi müthiştidedi Giydiğim akşam, sabaha değin seviştik Sevgilisi olan da anlattı: Dediğin kadar var, ben de sabaha dek seviştim deri giysi doğruca Hatta sabah bile gitmek istemedi benimkisi Times New Roman, Times, serifGürültüsüz duran evli kadın duramadı: Ben de anlatayım başıma gelenleri hiç olmazsa O akşam giydim cilt giysiyi, taktım maskeyi, çocukları da anneme gönderip, beklemeye başladım bizimkini Kapıyı anahtarla açtı, girdi ve bana bir baktı, ne dedi biliyor musunuz? Times New Roman, Times, serifHey Batman, akşama ne yemek var?  

858,505Konular
982,842Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt