Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

erkekler nasıl kızlardan hoşlanır

erkekler nasıl kızlardan hoşlanır
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
evet sorum başlıktaki gibi işte

ben:
yerinde epri yapan
herkesle arası iyi
ezik olmayan popüler olmayan
kıskanç öyle olmayan
sohbet edilebilecek
olgun (çocukça hareketlersesler vs yapmam)
fazla mızmızlanmayan
biriyim işte

Similar threads

Kızlar Ne Tarz Erkeklerden Hoşlanır Genc erkeklerin en cok merak ettiği karşılarındaki kızları nasıl etkileyecekleridir İşte kızların hoşlandığı erkek tipleri: imageskizlarnasilerkeklerdenhoslanir5ad49a98ee8fd İYİ DİNLEYİCİ: Kızlar ilk olarak kendilerini iyi dinleyebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kızlar Ne Tarz Erkeklerden Hoşlanır Genç erkeklerin en çok merak ettiği karşılarındaki kızları nasıl etkileyecekleridir İşte kızların hoşlandığı erkek tipleri: İYİ DİNLEYİCİ: Kızlar ilk olarak kendilerini iyi dinleyebilecek erkeklerden hoşlanırlarKızları sinirlenmeden ve eleştirmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ilk Önce merhaba ben 18 yasındayım esmerim sakalı felan baya cıkmıs biriyim yani suratım oturdu sayılır sıfatım iyidir allaha şükür hiç taktığım bi yerim değil allaha şükür burundu kulaktı vs 172 boyundayım 60 kiloyum öle kaslı deqilim ama vücudum iyi durur yani pek bakımlımıyım bilmiyorum lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
ÖNCE GELİŞTİRMEN GEREKEN YÖNTEMLER Bir kıza çıkma teklifinde bulunmadan önce bir takım temel nitelikleri geliştirmelisinBunlar sadece kızlarla yok herkesle dost olmanı sağlayacakŞunları ele alalım Nazik Davranmayı öğren Nazik davranman başkalarına saygı duyduğunu ve olgunlaşarak,şahsiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bu rehberimde kızları inceleyeceğiz Edit : Çok uzun bunu okuyamam diyenler için bir önerim var :CTRL+W Edit 2 : Ben burada adam gibi seven erkeklerin gözünden bu rehberi oluşturdumÖyle 1 haftada 1 ayda bir sevgili değiştiren güya erkeeeeklerin gözünden değil Ilk Kez rehberim kızların %97...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt