Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: 'Fiyat Artışlarının Can Yakıcı Düzeyde Olduğunun Farkındayız'

Erdoğan: 'Fiyat Artışlarının Can Yakıcı Düzeyde Olduğunun Farkındayız'
0
24

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-4aaae92aa0fdf060a501d53b2fa05779d27a4852.jpg

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının akabinde açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

• Rabbimden tüm insanlığı bu mübarek günlerin hürmetine rahmetiyle kuşatmasını diliyorum.

• Dünyanın dört bir yanındaki haksızlıkların son bulmasını temenni ediyorum. 

• Salgın sürecinde aslında büyük ülkelerin bile ne kadar kırılgan bir iktisada sahip olduğunu görmüş olduk.

• Küresel üretim ve tedarik zincirlerinde yaşanan bozulmalar, ülkemizi dünyanın alternatif merkezlerinden biri haline getirmiştir.

• Yeni iktisat programımızı sabır ve dirayetle uyguladık.

• Vatandaşımızı korumamıza karşın fiyat artışlarının can yakıcı seviyede olduğunun farkındayız. 

• Kurun istikrarını sağlasak da fiyatlar üzerindeki artışlar kalıcı olmuştur.

• Kurdaki değişimleri mazeret eden kimi açgözlüler haksız kar peşine düşmüştür. 

• Milletimizin temel muhtaçlık unsurlarının fiyatlarını yükseltenlere en küçük bir acıma duymayacağımızı buradan ilan ediyorum.

• Yaklaşık 1 buçuk milyar lira fiyatındaki yaşlı ve emekli maaşlarını öne çekeceğimizi belirtiyorum. Ayrıyeten 15 milyar liralık ek takviye çalışmalarının da sonuna gelinmiştir. 

• Bizim için artık yalnızca ve yalnızca büyük ve güçlü Türkiye var.

• Bizim için artık yalnızca ülkemizi bu maksada ulaştıracak yeni yatırım atakları var.

• Geçtiğimiz 20 yılda hayata geçirdiğimiz onca yapıtı ülkemize kazandırdık.

• Ülkemizi içeride ve dışarıda kaç badirelerden, sinsi tezgahlardan kurtarmak için attık. 

• Milletimizin akıl, vicdan, feraset sahibi her ferdi ülkemizin nereden nereye geleceğini çok yeterli biliyor. 

• Sabredersek, sağlam durursak bu yolun sonu Gazi Mustafa Kemal'in muasır medeniyet diye tabir ettiği düzeye çıkıyor. 

• Yaşadığımız ıstıraplar dünyanın içinden geçtiği tarihi değişim sürecinin sancılarıdır.

• Artık bu kısır döngüyü kırmak da kararlıyız. 

• Herkesin 2023 için kendine nazaran bir hesabı var fakat unutulmamalıdır ki kıymetli olan milletin hesabıdır.

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt