Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enfes Soslu Boncuk Makarna

Hoş geldin! opel45 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Enfes Soslu Boncuk Makarna
0
56

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
enfes-soslu-boncuk-makarna.jpg

Enfes Soslu Boncuk Makarna Tarifi İçin Malzemeler

• 3 su bardağı boncuk makarna
  • 1 adet domates
  • 1 adet yeşil sivri biber
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası(renk vermesi için ekliyorum ben)
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz,kırmızı biber ,kuru nane,fesleğen

Enfes Soslu Boncuk Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle makarnamızı haşlamak için ocağa alıyoruz.
  2. Makarna haşlandığı sırada sosumuzu hazırlamak için soğan ve biberimizi tavada yağ ile kavuruyoruz ,salçamızı ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Havucu da rendeleyerek içine atıyoruz.
  4. Küçük doğranan domatesler de ekleniyor ve en son ise domates konservesi ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Solup pişmesi sağlandıktan sonra ise baharatlarını ekliyoruz.
  6. Hazır olan makarnanın suyunu süzdükten sonra ,sosunu içerisine katıyoruz ve ocakta bir iki dakika daha karıştırıp pişiriyoruz.
Afiyet olsun !.

Enfes Soslu Boncuk Makarna Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bolonez Soslu Makarna Tanımı ( Konutta 25 Dakikada Yapılan Enfes Lezzet ) İçin Gereçler 1 paket spagetti makarna2 yemek kaşığı zeytinyağı500 gram kıyma1 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak1 yemek kaşığı salça1 havuç (rendelenmiş)1 orta uzunluk domates (kabuğu soyulmuş)1 çay kaşığı karabiber1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Domates Soslu Sebzeli Enfes Makarna Tarifi İçin Malzemeler Yarım paket penne makarna (Her çeşit makarnayla olur elinizdekini kullanabilirsiniz)2 litre su1 çorba kaşığı zeytinyağı (Haşlama aşamasında su dolu tencereye)Yarım tatlı kaşığı tuz (Haşlama esnasında) Sosu için: 2 adet büyükçe yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Soslu Makarna Tarifi İçin Malzemeler 1 paket makarna2 adet sivri biber (acı olmalı)1 adet kapya biber1 su bardağı domates sosu1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası1 tutam maydonozTuzKarabiberNane Üzeri sosu için; 1 kepçe yoğurt2 diş sarımsak Soslu Makarna Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Fırında Kıymalı Beşamel Soslu Makarna Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kıyma1 kelle kuru soğan1 adet kırmızı kapya biber1 adet domates (ben domates ve biber kışın kullanmıyorum onun yerine yaptığım kışlık soslardan kullandım )1 yemek kaşığı salça2-3 yemek kaşığı tereyağı ( kıymayı kavurmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Tavuklu Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler Sosu için: 3 yemek kaşığı yağ1 adet kırmızı biber2 adet yeşil biber300 gram tavuk1 tutam maydanoz1 kase rendelenmiş domates2 diş rendelenmiş sarımsak1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı mayonez1 su bardağı haşlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt