Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enfes Kabak Tatlısı

Enfes Kabak Tatlısı
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
enfes-kabak-tatlisi.jpg

Enfes Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

• Kabak tatlısı
  • 1.5 kilo tatlı kabağı
  • 2.5 su bardağı toz şeker (bardak 250 ml)
  • Yarım çay bardağı su
  • 4-5 tane karanfil
  • 1 çubuk tarçın

Enfes Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabakları soyup kabuk tarafları alta gelicek şekilde tencereye dizdim. Akşamdan şekerlemedim ben. Bu yüzden yarım çay bardağı su ilavesi yaptım. Su katmayacaksanız eğer şekerleyip 2 saat bekleyip kabak suyunu salınca pişirebilirsiniz.
  2. Yumuşayıncaya kadar tencerede piştiler.
  3. Ardında fırın tepsisine aldım,suyunu da üzerine gezdirdim.
  4. Önceden ısıtılmış 190°cl lik fırında tam 20 dk pişirip servis ettim. Süslemesi tamamen size kalmış. Ben tahinli ve cevizli sevdiğimden böyle yaptım. Tahin,ceviz,kabak muhteşem üçlü bence.
Enfes Kabak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Enfes Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo kabak1.5 su bardağı şeker Üzeri için; 3 yemek kaşığı tahin Süslemek için; Ceviz Enfes Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak kabağımızı kabuklarını soyalım yıkayalım. Kare kare doğrayalım .Çok küçük olmayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Tahinli Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo kabak1 su bardağı toz şeker Üzeri için TahinCeviz Tahinli Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 kilo kabak (ben hazır dilimlenmiş olarak aldım) üzerine 1 su bardağı toz şeker eklenir. Suyunu salınca ocağa alınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Bal Kabağı Tatlısı (Şekerde Bekletmeden) Tarifi İçin Malzemeler 1 kg bal kabağı1,5 su bardağı şekerYarım çay bardağı içme suyu1-2 yemek kaşığı pekmez1 adet seylon çubuk tarçın3-4 adet karanfil Servis için ; KaymakCevizTatlının şerbeti Bal Kabağı Tatlısı (Şekerde Bekletmeden) Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Samsun Kabak Tatlısı Tanımı İçin Materyaller Yarım kg kabak2 su bardağı şeker1 su bardağı ceviz Samsun Kabak Tatlısı Tanımı Yapılışı Öncelikle kabakları dilimleyip geniş tencereye dizelim. Üzerine şeker ekleyelim 1 gece bekletelim sonraki ki gün ocağa alabilirsiniz (vaktiniz kısıtlı ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Kabak Tatlısı Tarifi /En Kolayından Kabak Tatlısı İçin Malzemeler 2.5 kilo bal kabağı3 su bardağı toz şeker Kabak Tatlısı Tarifi /En Kolayından Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları dilimleyip temizleyin iç kısmını. Ardından yıkayın sonra istediğiniz büyüklükte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt