Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Endişe mu aldatiliyor muyum

Hoş geldin! arap110 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Endişe mu aldatiliyor muyum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Oncelikle herkese forumlar oncelikle

Oncei postta dedigim gibi 2 haftalik bir iliskim var kix arkadasim daha sehirde yeni geleli 1 ay anca olmustur O yuzden pek arkadasi yok Gecen gun siniftan kendi arkqdasi gelmedigi icin 3 erkekle tanistigini soyledi Arkadas yaptim diye sevinerek anlatti yerine imza falan attirmis Soruna gelecek olursak ; kiz arkadasim whatsappa fazla girmeyen 2 3 saatte bir cevap yazan biriyken o 3 kisiyle tanistiktan sonradan tabiri caizse 5 dakikada bir cevrimici oluyor Bu yaklasik3 gundur , onlarla tanistiktak sonradan oldu Şart boyle olunca iclerinden biriyle acaba biseyler mi var diye dusunmedim degil Sizce kuruntu mu yapiyorum yahut tedbir almali miyim ? Son olarak kiza acik acik sormadan nasil ogrenebilirim ? Tesekkurler

858,505Konular
982,782Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt