Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Sozler

En Guzel Sozler
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guzel Anlamlı Sozler

2019 En Guzel Mesajlar

Eğitimin amacı boş bir zihnin yerine, acık bir zihin koymaktır MSTorbes

Tartışırken, Doğruluk Hep Kaybolur SYRUS

Tartışmalarda Yapılan Benzetmeler, Aşkta Soylenen Şarkılara Benzerler Hicbir Şeyi Kanıtlamazlar PRİOR

Bir Tutsağın Boynuna Gecirdiğiniz Zincirin Oteki Ucu, Kendi Boynunuza Takılıverir EMERSON

Bir Ulus; Yarısı Hur, Yarısı Tutsak Olursa Yaşayamaz LİNCOLN

Zayıfların Haklarını Korumak İcin Konuşmayanlar, Tutsaklardır LOWELL

Umut, Yoksulun Ekmeğidir THALES

Hastalar İcin Hayat Oldukca, Umut Da Vardır CİCERO

Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Gecirilemez LİESHERAK

Umut, Calışkanların Ruyasıdır PLİNİUS

Kadınların Umudu Gun Işığında Orulmuştur; Bir Golge, Onları Karartır GEORGE ELİOT

Doğruluk sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa doğar Wendell Phillips

Herkesin uc kişiliği vardır; Ortaya cıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı Alphonse Karr

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur Mevlana

Cehaletle deha arasındaki gercek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hicbir sınırı yoktur Whoopi Goldberg

Ruyaları gercekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır S M Power

Şanssızlığa katlanabiliriz , cunku dışarıdan gelir ve tumuyle rastlantısaldır Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır Oscar Wilde

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım Herman Melville

Aşk bir kadının yaşamının tum oykusu, erkeğin ise yalnızca bir seruvenidir Madama de Stael

Aşkın gizemi, olumun gizeminden daha buyuktur Oscar Wilde

Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın

Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim

Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini

Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım

Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım

Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim

Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim

Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum

Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku

Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt