Guzel Anlamlı Sozler
2019 En Guzel Mesajlar
Eğitimin amacı boş bir zihnin yerine, acık bir zihin koymaktır MSTorbes
Tartışırken, Doğruluk Hep Kaybolur SYRUS
Tartışmalarda Yapılan Benzetmeler, Aşkta Soylenen Şarkılara Benzerler Hicbir Şeyi Kanıtlamazlar PRİOR
Bir Tutsağın Boynuna Gecirdiğiniz Zincirin Oteki Ucu, Kendi Boynunuza Takılıverir EMERSON
Bir Ulus; Yarısı Hur, Yarısı Tutsak Olursa Yaşayamaz LİNCOLN
Zayıfların Haklarını Korumak İcin Konuşmayanlar, Tutsaklardır LOWELL
Umut, Yoksulun Ekmeğidir THALES
Hastalar İcin Hayat Oldukca, Umut Da Vardır CİCERO
Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Gecirilemez LİESHERAK
Umut, Calışkanların Ruyasıdır PLİNİUS
Kadınların Umudu Gun Işığında Orulmuştur; Bir Golge, Onları Karartır GEORGE ELİOT
Doğruluk sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa doğar Wendell Phillips
Herkesin uc kişiliği vardır; Ortaya cıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı Alphonse Karr
İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur Mevlana
Cehaletle deha arasındaki gercek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hicbir sınırı yoktur Whoopi Goldberg
Ruyaları gercekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır S M Power
Şanssızlığa katlanabiliriz , cunku dışarıdan gelir ve tumuyle rastlantısaldır Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır Oscar Wilde
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım Herman Melville
Aşk bir kadının yaşamının tum oykusu, erkeğin ise yalnızca bir seruvenidir Madama de Stael
Aşkın gizemi, olumun gizeminden daha buyuktur Oscar Wilde
Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın
Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim
Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini
Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım
Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım
Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim
Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim
Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum
Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku
Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı
2019 En Guzel Mesajlar
Eğitimin amacı boş bir zihnin yerine, acık bir zihin koymaktır MSTorbes
Tartışırken, Doğruluk Hep Kaybolur SYRUS
Tartışmalarda Yapılan Benzetmeler, Aşkta Soylenen Şarkılara Benzerler Hicbir Şeyi Kanıtlamazlar PRİOR
Bir Tutsağın Boynuna Gecirdiğiniz Zincirin Oteki Ucu, Kendi Boynunuza Takılıverir EMERSON
Bir Ulus; Yarısı Hur, Yarısı Tutsak Olursa Yaşayamaz LİNCOLN
Zayıfların Haklarını Korumak İcin Konuşmayanlar, Tutsaklardır LOWELL
Umut, Yoksulun Ekmeğidir THALES
Hastalar İcin Hayat Oldukca, Umut Da Vardır CİCERO
Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Gecirilemez LİESHERAK
Umut, Calışkanların Ruyasıdır PLİNİUS
Kadınların Umudu Gun Işığında Orulmuştur; Bir Golge, Onları Karartır GEORGE ELİOT
Doğruluk sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa doğar Wendell Phillips
Herkesin uc kişiliği vardır; Ortaya cıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı Alphonse Karr
İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur Mevlana
Cehaletle deha arasındaki gercek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hicbir sınırı yoktur Whoopi Goldberg
Ruyaları gercekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır S M Power
Şanssızlığa katlanabiliriz , cunku dışarıdan gelir ve tumuyle rastlantısaldır Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır Oscar Wilde
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım Herman Melville
Aşk bir kadının yaşamının tum oykusu, erkeğin ise yalnızca bir seruvenidir Madama de Stael
Aşkın gizemi, olumun gizeminden daha buyuktur Oscar Wilde
Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın
Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim
Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini
Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım
Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım
Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim
Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim
Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum
Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku
Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.