Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Güzel KIsa Şirin Sözler

En Güzel KIsa Şirin Sözler
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Hoş KIsa Şirin Sözler En Hoş Şirin Sözler Kısa Sevimli Sözler Bizden şirin sözler isteyen misafirimizin isteğini yerine getirirken, siz sevgili melek'lerimize de yeni ve en hoş sevimli sözleri adapte etmek istedikenguzelkisasirinsozler5c564e0dbbalt İşte kısa ve güzel sevimli mi şirin sözler melek'ler 1549103968 1549103968 enguzelkisasirinsozler5c56515a99enguzelkisasirinsozler5c56515a99 enguzelkisasirinsozler5c56515a99 Çok Şirinsin Aşıkım Seninle Hoş Sözler Yazdım, Sözlerimin Namına Adını Yazdım, Hepsine Seni Anlattım… Beyaz Bir Güvercinin Kanat Çırpışındaki Özgürce Uçabilmenin Verdiği Azimle Sevdim Seni Aşkım Yollarda Bekleyerek Yok, Yollara Adını Yazarak Yürüyorum, Sonunda Benim Olucaksın Biliyorum Eşsiz Bir Sevgi Benimkisi, Romanlara Sığmayacak Dek Ağır, Öykü Olamayacak Dek Reel, Masallarda Anlatılacak Kadar Özendirici, Efsane Olacak Değin Dinlettirici Aşkım Kalbini Göster Bana Büyüle Beni Bir Bakışınla Senden Yeşil Işık Bekliyorum, Hayatımı Seninle Birleştirme İstiyorum Kötü Günleri Uzatmam, İyi Günleri Yazarım Defalarca Yarınlarım İçin, Geleceğimi Kimseden Saklamam Senin İçin Gelecek Kuruyorum Yazıdığım Yarınlarıma Birtanem Yalnız Değil Kalbim Seni Sevdi Bebeğim, Acı Çeksede Yüreğim Senden Başkasına Bakmaz Gözlerim Seviyorum Seni Meleğim Sana Söylenmemiş Sözler Söylemek İstiyorum Lakin Başta Dinle Beni, Sana Kimseye Vermediğim Kalbimi Devretmek İstiyorum Fakat Ilk Kez Sev Beni Kısa Sevgiler Büyütmedim Sana, Kısacık Duygularım Tutmadım Asla! Seni Hayatıma Yazdım İsmin Ve Sengin İçimde Koca Bir Dünya… Sana Karıcım Aramak İstiyorum Bu Hayatta Sevgili Oyunları Bitti Hayatımızda Benim Eşim Ol Kölen Olayım Yanına Al Beni Kollarına Ben Gözlerin İçin Yaşamak İstiyorum Kalbin İçin Umutlar Besliyorum Adın İçin Şiirler Yazıyorum Sevgilim Sen Benzemezsin Kimseye Hiç Bir Nesne İle Tanımlama Edemem Seni Sen Beyaz Bir Meleksin Ama Sevgimden Sen Anlarsın Biriciğim Hayatımız Zor Olsada Bu Dünyada Seninle Baskı Yaşam Yaşanmaya Değerinde Zorluklar İçinde Seni Nasıl Sevdiysem Hayatada Öğretirim Zorluklar İçinde Bizi Sevmesini Küresel Isınma Gibisin Aşkım Seninle Buz Tutan Kalbim Eridi Sularını Mutluluk Gözyaşları İle Boşalttım Hemen Yalnızca Senin İçin Varım Bebeğim Seninle Ayrılınca Bomboş Geliyor Dünya Bana Şımartma Almıyorum Yemek Yemek Yemiyorum, Sevginle Doyuyorum Senin Düşününce, Seni Düşününce Seviyorum Hayatı Aşkım Senin İçin Ne Söz Ezberledim Ne Şarkı Ezberledim, Senin İçin Ne Sözler Yazdım Ne Şarkılar Besteledim Ne Şiirlerde Adına Maniler Yazdım, Seni Kendime Yazdım Yazacak Yer Arıyorum Seviyorum Seni Bebeğim Bukadar Şirin Edinmek Zorundamısın, Beni Benden Almak Hoşunamı Gidiyor? O Vakit Al Seninim Bir Sende Atıyor Kalbim Seninle Yaşıyorum Sevgi Çiçeğim Bu Sözlerin Hepsini Sana Karşı Yazdım Bebeğim Seni Düşünerek Geliyor Aklıma İçimdeki Sözlerim Gözlerinden İlham Alıyorum Dudaklarınla Yazmaya Başlıyorum, Sözlerinle Amaç Kazandırıyorum Yazılarıma Bebeğim Iştan Görünüşü Güzel Içten Görünüşü Iki Yüzlü Bütün Bir Melek Yüzlü SahtekarRol Yapıyor Sözde Bana Tatlım Rol Yapmasana İnanırmıyım Ben Sana Seni Seviyorum Dedi Bana Beni Seviyormuş Sözde Melek Yüzlü Sahtekarlardan Biri Söyledi Bunu Bana Gözlerin Nekadar Hoş Bakıyor Bana Sen Bana Baktıkça Sarılıyorum Hayata Okadar Derin Bakma Bana Sevgilim Aşkınla Eriyorum Sensizken Deliriyorum Hatayla Yok Doğrularla Sevdim Seni, Hata Olan Sevgimizin Anılarını Düzletiriz Doğruluklarla Hayatın Renklerini Görüyorum Her Hareketinde Gülüşün Pembe Bir Dünya Gözlerin Kırmızı İçimi Yakan Renklerin En Ateşlisi, Sözlerin Mavi Deniz Gibi, Ellerin Bembeyaz Bağımsızlık Gibi Seni Severken Şeker Hastası Oldum Sen Benim Tek İlacımsın Lakin Hasta Eden Tek Varlığımsın Senin Gibi Şekeri Çayımda İçerim Süper Şekerli, Hasta Ettin Beni Kendine Seviyorum Seni Delice